Dubbele_shuttle.JPG

Gratis elektrische shuttlebus

In Sneek rijden in de zomer elektrische shuttles als dienstverlening aan de gasten die Sneek bezoeken. De bussen zijn duurzaam: de zonnecellen op het dak wekken de energie voor de elektromotor op. De chauffeur van de shuttlebus treedt op als gastheer van de stad Sneek en vertelt ook wetenswaardigheden over de watersportstad.

Vanaf 3 plaatsen (CPS color terrein, NS Station, Boschplein) rijden de shuttles geregeld de routes door de stad voor bezoekers en toeristen van de stad.

 

Donderdag  15:00 – 21:00 uur 
Vrijdag 12:00 – 18:00 uur 
Zaterdag 11:00 – 17:00 uur

 

Shuttlebus tijdens de Sneekweek

Tijdens de Sneekweek wordt op alle dagen gereden. Het gebruik van de shuttles is gratis voor gasten en toeristen van de stad.

 

Elke dag van de Sneekweek staan onze vrijwilligers voor u klaar op de 3 speciale Sneekweek routes.
•Route 1: Flexaterrein – centrum (regulier) – dubbele shuttle
•Route 2: Boschplein – enkele shuttle
•Route 3: Haven Valkstraat – Pampuskade – centrum (Sneekweek route) – enkele shuttle

Onze tijden dat we tot uw beschikking staan zijn als volgt:
•Donderdag van 15:00 – 21:00 uur,
•vrijdag van 12:00 – 18:00,
•zaterdag van 11:00-17:00,
•zondag, maandag, dinsdag en woensdag (hardzeildag!) van 12:00-18:00.
En vol=vol en mochten de accu’s leeg zijn moet er even bijgeladen worden. 

Shuttlebus na de Sneekweek: toeristische route van 30 min.

Na de Sneekweek standaard toeristische route van +/- 30 minuten door het centrum van Sneek

De eerste periode van rijden met de shuttles zit erop. De route Flexaterrein - centrum - Kleinzand - Flexaterrein is succesvol te noemen. De route Boschplein is relatief kort, we staan veel en lang voor de brug stil en dus willen we die gaan combineren met de route NS Station. Route 3 (enkele shuttle) wordt na de Sneekweek een toeristische route. Start in de Marktstraat en rijdt vervolgens een mooie slag door onze prachtige stad.

Markstraat, Linksaf – Grote Kerkstraat, Rondje om de kerk, Martiniplein, Linksaf Westersingel, Rechtsaf Geeuwkade, Rechtsaf Veemarktstraat, Rustige kant Veemarkt, Rechtsaf Stationstraat, Rechtsaf bij Rabobank – Zuidend, Hoogend, Linksaf Singel, Gedempte Poortezijlen, Gedempte Pol, Linksaf door rotonde – Kleine Kerkstraat, Marktstraat.

Onderweg vertelt de chauffeur een paar aardige wetenswaardigheden. Gratis=gratis en blijft gratis! Duurzaam vervoer centrum Sneek, na de Sneekweek standaard. We proberen om elk half uur te vertrekken, vol=vol!

Startplaats: Marktstraat bij het Stadhuis in Sneek.

Bezig met laden