culinaire elfstedentocht © Walrus Sneek

Culinaire tocht, februari editie

Freitag 10 Februar van 18:00 tot 23:59
Diverse horecagelegenheden

Op deze vrijdagavond gaan een paar honderd deelnemers om 18.00 uur van start om de tocht langs diverse restaurant in Sneek volbrengen. De kaartverkoop is gestart!

Op vrijdag 10 februari organiseert Stichting uit in Sneek met een aantal restaurants de Culinaire Tocht. Je gaat langs 7 restaurants en kunt daar genieten van de heerlijkste gerechtjes.

Hoe gaat het in zijn werk?
Jullie worden ontvangen met een drankje en het eerste gerechtje. Na 25-30 minuten zal de tocht verder gaan en worden jullie verwacht bij het volgende restaurant wat op jullie kaart staat. Zo gaat het verder tot je alle 7 restaurants hebt bezocht. Elke groep heeft gedurende de avond een gastheer/dame bij zich, die meegaat op de Culinaire Tocht, dus mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, dan kun je terecht bij de gastheer/dame. 

Een week voordat de tocht begint ontvang je van ons een mail, waarin staat in welk restaurant de kaart voor je klaar ligt. Hier start jouw culinaire avontuur!

Het vervoer naar Restaurant Van der Valk wordt geregeld door ons. 

Kosten: De kaarten kosten € 45,50 per persoon.
Bij het eerste restaurant waar jullie zijn krijgen jullie een drankje aangeboden, overige dranken zijn voor eigen rekening. 

Deelnemende restaurants aan deze editie zijn:

Klein Java
Bistro Jikke
Van der Valk
Fier
Biercafe 3B
Onder de Linden
Markt23

Kaarten zijn vanaf nu te bestellen! 

  • 10. Februar18:00 - 23:59

Contactgegevens

Leeuwenburg 11
Sneek

Bezoek de website

http://www.sneekevenementen.nl/

Prijsinformatie

Vanaf € 45,50

Laden