endring © endring

Endring

Samstag 4 Februar van 19:30 tot 22:00

endring is de nieuwe muzikale obsessie van producer Gerwin Weidenaar en singer-songwriter Diederick Brandsma (YVI). De EDM/techno achtergrond van Gerwin samen met de indie folk van Diederick creëren een onbestemde en tegelijk intrigerende luister wereld.

Endring in Lewinski op 11 februari 2023.

Norsk - English: endring (endrɪŋ) n. 1: change. “you have to believe that change can happen”.

endring is de nieuwe muzikale obsessie van producer Gerwin Weidenaar en singer-songwriter Diederick Brandsma (YVI). De EDM/techno achtergrond van Gerwin samen met de door het midden oosten beïnvloede indie folk van Diederick creëren een onbestemde en tegelijk intrigerende luister wereld.
endring faciliteert een omgeving waarin het publiek uitgenodigd wordt haar donkere kanten aan het licht te brengen. Een omgeving waarin het oke is, dat het niet oke gaat. De EP ‘Myosotis’ omschrijft het proces van totale crisis, via een vergeefse zoektocht naar perfectie, eindigend in acceptatie.

endring start om 20:00 uur.
Vooraf een hapje mee eten? Dat kan, kies dan ticket incl. diner. Eventuele dieetwensen graag vooraf aan ons doorgeven! De keuken is geopend tussen 18:00 uur en 19:30. Tot dan!

  • 04. Februar19:30 - 22:00

Contactgegevens

Waterhoenstraat 2
Sneek

Bezoek de website

http://www.lewinski.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 12,50

Laden