+ Berthold City + Cornered + Bloodsucker

Ignite: + Berthold City + Cornered + Bloodsucker

Saturday 29 October om 20:00

Ignite Ignite is dé Amerikaanse hardcorepunkband van het afgelopen decennium. Al meer dan 10 jaar maken ze samen muziek en hebben ze wereldwijde aanhang. Dit doordat de band vele organisaties ondersteunt die zich inzetten voor milieu en mens. De muziek is pakkend, tijdloos en heeft vlijmscherpe teksten. Ignite’s concerten worden als magisch intens beschouwd, en niet alleen door de perfecte combinatie van emotie, power, gezindheid een bak aan ervaringen.

Berthold City Berthold City is een hardcore band. Ze nemen de invloeden mee van bands waar ze van houden, maar kunnen dat in een unieke en opwindende manier naar buiten brengen. Berthold City brengt je terug bij old-school hardcore, straight edge en ze willen op een positieve manier hun boosheid uiten in muziek. 

Bloodsucker

Het vijfkoppige Bloodsucker maakt, in tegenstelling tot wat schrijver dezes vermoedde en ondanks de naam van de groep, geen trage en boze black metal, maar snoeiharde punk uit het straatje van Bad Brains en Minor Threat en met een vleugje metal à la Anthrax.

Cornered Cornered levert hardcore met een maatschappelijke en intelligente boodschap. De Leeuwarders razen al sinds 2009 door binnen- en buitenland met een energieke show waar menig hardcore liefhebber behoorlijk hard op gaat. Ondertussen brengen ze regelmatig nieuwe muziek uit, met als laatste wapenfeit het album Failure.

  • October 2920:00

Contactgegevens

Kerkgracht 8
Sneek
T 0515 431 400

Bezoek de website

https://theatersneek.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 17,50

Loading