Leve het Water Sloeparrangement

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Gegevens contactpersoon

Arrangement: Leve het Water Sloeparrangement

Marktstraat 30
8601 CV Sneek

0515412654
info@restaurantonderdelinden.nl
http://www.restaurantonderdelinden.nl

Vraag arrangement aan
Restaurant Onder de Linden

Restaurant Onder de Linden

 • Met het Leve het Water Sloeparrangement beleef je - samen met familie of vrienden - een hele dag Sneek op een speciale manier. Je bent de hele dag onder de pannen en alles wordt voor je geregeld. Informeer (of boek) vrijblijvend naar de data!

  Leve het water Sloeparrangement 

  Met een klassieke sloep de Venezuela rondvaren hebben we een leuk dagvullend arrangement ontwikkeld. Het betreft een dagarrangement voor groepen vanaf 6 personen.

  Programma:
  10:30 uur – 11:30 uur
  Ontvangst met koffie/thee en eigengemaakt gebak, in onze stadstuin op de 1e Oosterkade 4, te Sneek. Tijdens de koffie/thee zal de schipper op eigen wijze de geschiedenis van de Venezuela vertellen.

  Hierna vertrekken we met de museumsloep de Venezuela. We zetten koers via de historische stadsgrachten naar het stadje IJlst alwaar we een bezoek brengen aan het houtmuseum in IJlst. Na het museumbezoek wordt de lunch aan boord gebracht en varen we via de Witte en de Zwarte Brekken door Oppenhuizen richting Sneek alwaar we weer aan de 1e Oosterkade zullen aanmeren.

  15:00 uur – 17:00 uur Bezoek aan het Fries Scheepvaartmuseum

  17:30 uur Ontvangst Restaurant Onder de Linden  voor een Stoofpottendiner

  We beginnen het diner met een kop soep naar keuze en als hoofdgerecht kunt u genieten van 2 verschillende stoofpotten bereidt met lokale ingrediënten. Bij het hoofdgerecht worden groenten, gebakken aardappelen, friet en salade geserveerd. Inclusief 2 consumpties

  Voor dit dagvullend programma betaalt u € 75,- p.p
  (te boeken vanaf 6 personen t/m 12 personen. Voor grotere groepen kunt u contact opnemen) 

  Vraag arrangement aan
  Bezig met laden