Leve het Water Sloeparrangement

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Gegevens contactpersoon

Arrangement: Leve het Water Sloeparrangement

Marktstraat 30
8601 CV Sneek

0515412654
info@restaurantonderdelinden.nl
http://www.restaurantonderdelinden.nl

Vraag arrangement aan
Restaurant Onder de Linden

Restaurant Onder de Linden

  • Met het Leve het Water Sloeparrangement beleef je - samen met familie of vrienden - een hele dag Sneek op een speciale manier. Informeer (of boek) vrijblijvend naar de data!

Leve het water Sloeparrangement 

Wij organiseren graag een dagje varen voor u in samenwerking met onze vrienden van Rederij Allure!

Rederij Allure vaart u graag rond in sneek en omgeving. Ze hebben de beschikking over een tweetal prachtige klassieke houten sloepen met schipper en vertellen u alles over de prachtige omgeving van waterpoort stad sneek. U hoeft niet zelf te varen of een vaarbewijs te hebben de schipper neemt u alle werk uit handen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.

Graag leveren wij een mooi maatwerk arrangement passend bij de wensen van jullie gezelschap. Dat kan variëren van ontvangst met koffie thee en gebak bij Onder de Linden, gevolgd door een prachtige rondvaart met een lunch aan boord of onderweg en afsluitend een luxe chefsdinner bij ons in de sfeervolle serre of bij mooi weer op ons schitterende terras. Of ga voor een lunch met vooraf of naderhand een mooie rondvaart door de Sneeker stadsgrachten.

Met een klassieke sloep de Venezuela rondvaren hebben we een leuk dagvullend arrangement ontwikkeld. Het betreft een dagarrangement voor groepen vanaf 6 personen.

Meer informatie en/of reserveren? Dat kan via het contactformulier of telefonisch, tel. 0515 412 654. 

 

Vraag arrangement aan
Bezig met laden