Museum arrangement Sneek (test)

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Gegevens contactpersoon

Arrangement: Museum arrangement Sneek (test)

Zwarteweg 4
8603 aa Sneek

0611514600
info@sneekpromotion.nl

Vraag arrangement aan
Stichting Sneek Promotion

Stichting Sneek Promotion

 • Met het museumarrangement Sneek ontdek je de musea van Sneek in 1 dag.

  Met het museumarrangement Sneek ontdek je de musea van Sneek in 1 dag. Bezoek het Fries Scheepvaart Museum en ontdek de rijke geschiedenis van de Friese scheepvaart. Maar ook de historie van de stad Sneek en omgeving komen in het museum ruimschoots aan bod. Het gaat dus niet alleen over skûtsjesilen, de Sneekweek en de Friese zeemacht, maar ook over de Elfstedentocht of over de Sneker Waterpoort. En er is ook een prachtige verzameling zilver te zien. Er is een gezellig museumcafé en voor de kinderen is er een spannend interactief Kindermuseum. Zo is er voor iedereen wel wat te beleven.

  Vervolgens geniet je een lunch in een van de vele restaurants of lunchrooms van Sneek. Kijk op Sneek.nl waar u moet zijn voor de lekkerste restaurants. Na de lunch vervolg je je weg naar het Modelspoormuseum, gevestigd in het fraai gerestaureerde stationsgebouw van Sneek. Met ruim 5000 modellen bezit het modelspoormuseum de grootste collectie modeltreinen van Europa. Verder zijn er veel rijdende banen die u zelf kunt bedienen. De bezoekers kunnen zelf met banen spelen. Ook kunt u op een computer met de HSL rijden. Een bezoek aan het museum is leerzaam voor jong en oud. Regelmatig zijn er nieuwe thematentoonstellingen te zien. 

  Rond 16.00 uur kun je nog net terecht bij de Weduwe joustra, in deze authentieke Beerenburg winkel (met origineel drankenorgel) waan je je terug in de tijd. Een flesje Beerenburg voor de terugreis uit Sneek maakt het bezoek aan deze Watersportstad compleet. 

  Groepsarrangementen

  Wilt u met een groep de stad bezoeken, maar niet alles zelf willen regelen? Friesland op maat helpt u graag met al uw wensen voor uw bezoek aan de stad Sneek! 

   

  Vraag arrangement aan
  Bezig met laden