Rooftop arrangement

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Gegevens contactpersoon

Arrangement: Rooftop arrangement

Marktstraat 30
8601 CV Sneek

0515412654
info@restaurantonderdelinden.nl
http://www.restaurantonderdelinden.nl

Vraag arrangement aan
Restaurant Onder de Linden

Restaurant Onder de Linden

  • Stel je voor… jouw feest, VIP event, management bijeenkomst, personeelsfeest of trouwerij op deze bijzondere locatie…

Onder de Linden beschikt over een uniek rooftop terras! Aansluitend aan onze sfeervolle bovenzaal bevindt zich een prachtig balkon met een geweldig uitzicht over de Marktstraat. Met zijn ligging op het westen is het een perfecte plek voor een luxe borrel tijdens een zonnige avond. Zonsondergang gegarandeerd!

Het terras ligt deels verscholen achter onze iconische lindebomen waardoor je vanaf de straatzijde eigenlijk nauwelijks in de gaten hebt dat er een prachtig balkon achter schuil gaat. Eenmaal boven kun je heerlijk genieten van het mooie uitzicht en een uitgebreid assortiment hapjes en drankjes. 

Stel je voor.... jouw feest, VIP event, management bijeenkomst, personeelsfeest of  trouwerij op deze bijzondere locatie… 

Tip!

Elke donderdag avond in juni, juli, augustus en september kun je vanaf ons mooie rooftop terras genieten van wisselende live muziek optredens. Tijdens de Sneekweek geniet je super de luxe op de eerste rang van alle festiviteiten in de Marktstraat. 

Boeken en informatie
Wil je meer weten of wil je een rooftop arrangement boeken? Lees meer op onze website www.restaurantonderdelinden.nl/rooftopterras

Vraag arrangement aan
Bezig met laden