Wandelen kerkepad.jpgIzitravel.jpgavondvierdaagse groepen.jpgRasterhof park (3).JPGRasterhof park (4).JPGRasterhof park (8).JPGWandelen 1.jpgwandelpad_zwettebos.jpgsporten en wandelen zwettebos.jpg

Wandelen in Sneek

 

Stadswandeling

U kunt met een groep vanaf 10 personen een stadswandeling maken onder begeleiding van een ervaren stadsgids. De stadswandeling is op basis van reservering via het Fries Scheepvaart Museum en duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 4,00 euro per persoon. Evt. kan de stadswandeling gecombineerd worden met een bezoek aan het Fries Scheepvaart Museum, in combinatie met een consumptie en ook valt een bezichtiging van de beroemde waterpoort Sneek onder de mogelijkheden. Ook een combinatie met beerenburgdestilleerderij Weduwe Joustra behoort tot de mogelijkhede. Voor meer informatie verwijzen we u naar het Fries Scheepvaart Museum.

 

Wandelroutes

1. IZI.TRAVEL CITYTOUR

Download de gratis app IZI.travel en zoek op Sneek. Hier staan diverse wandelroutes die u met de mobiel bij de hand kan lopen (of fietsen of varen). 

IZI.TRAVEL is een gratis app waarmee je een nieuwe wereld ontdekt van audiogidsen voor stadstours. Sneek is meer heeft ook zo'n tour gemaakt in Nederlands, Engels of Duits. Download de app en maak je eigen rondwandeling door Sneek.

Meer tours in Sneek en regio 

 

Wandelen in de natuur

Op de site van natuurlijk wandelen kunt u ook terecht voor een prachtige wandelroute van de Potskar,maar ook in de hele regio heeft deze site mooie wandelingen. Ook in het Sneek Magazine staan een aantal wandelingen. U haalt hem o.a. bij de VVV Sneek of leest hem hier online.

 

Wandelwinkel

Bij Folkert Outdoor & Running, is gevestigd aan het Hoogend 22 in Sneek en is dé wandel- en hardloopspeciaalzaak in Sneek. Ook Intersport De Leeuw aan de Leeuwenburg 1, 8601 CG Sneek (Galigapromenade) heeft een uitgebreid sportassortiment.

 

Wandelevenementen Sneek

 

Weblogs

Groot Frieslandpad: van Oudega naar Sneek 
 

Bezig met laden