Filmpjes Sneek

Sneek is Meer

Sneek = Meer! 
Sneek =  zeilen, evenementen, watersport, cultuur, shoppen, culinair, Sneekweek en nog veel meer.... 
Beelden zeggen meer dan woorden dus bekijk in 1,5 minuut de sfeerbeelden van deze bruisende watersportstad!

Sneekweek 2017

 

Lekker Sneek, zomereditie 2017

Bezoekers van Lekker Sneek konden weer culinair genieten op de zomereditie van het lekkerste evenement van Sneek op (koop)zondag 2 juli. De Marktstraat in Sneek was omgetoverd tot kleine pop-up restaurants waar horeca-ondernemers uit Sneek en omstreken hun culinaire kunsten vertoonden aan het publiek en waar zij konden proeven van allerlei lekkere hapjes, genieten van muziek, gezelligheid en een lachen om de grappen en grollen van diverse straattheateracts.

 

Mar-athon Rond Sneek en Meer

 

 

 

Cultureel Festival Sneek 

Ut Sneek is het jaarlijkse straatfestival van Sneek. Op verschillende plekken in de binnenstad speelden zaterdag 10 juni rond de 65 lokale acts. Tijdens Út Sneek presenteren vrijwel alle culturele gezelschappen van Sneek zich. Zowel die van de professionele culturele instellingen, als ook de vele amateurmusici die spelen of zingen in popbands, koren, harmonie- en fanfareorkesten of dansen in een groep. Het aantal aanmeldingen is traditioneel enorm, de teller staat op 1350 deelnemers. Terecht dus een Cultureel Festival met hoofdletter C!

 

 

MOOI SNEEK!

Mooi Sneek 2.0 is hét winkelevent om Sneek als dé shoppingstad en culinaire hotspot van Friesland op de kaart te zetten. Het hele weekend stond bol van shop en culinair plezier maar is tevens de start van een nieuw zomerseizoen en om de koopzondag voor de zomermaanden weer op het netvlies van het publiek te krijgen. “Vanaf april zijn er weer veel meer winkels geopend op de eerste zondag van de maand, zodat we ook met recht van een koopzondag kunnen spreken en dat ook kunnen communiceren” aldus  werkgroep Shopping Events de organisatie van Mooi Sneek 2.0.

 

KONINGSDAG

Koningsdag in Sneek wordt gestart met de aubade in Sneek en heel veel muziek en (kinder)activiteiten in de binnenstad, waaronder de traditionele ' Koningsdag Vrijmarkt'. De avond vooraf is er op 26 april een muzikale Koningsnacht bij heel veel horecagelegenheden in het centrum van Sneek om vast in de 'oranje'stemming te komen. 

Bezig met laden