De Wip Sneek _ at night - kopie.jpgKerstboom Sneek - kopie.JPGchristmas_shopping.jpgDSC07428.JPGWintereditie lekker Sneek_Kerststal.JPGKerstboom Sneek - bron www.sneek.nl 2.JPGKerstkoor_Kerststerren- bij ezel_stal groep KK 1600 x 450.jpgLekker Sneek winter editie  2013 (11).JPGWintereditie lekker Sneek (19).JPG2015-12-19 Dickens middag Scharnestraat (8).JPG2015-12-19 Dickens middag Scharnestraat (2).JPGxmasshopping_adv_instagram (1).jpg15129189502004153545.jpgboyssquad.jpgkerstman&elfjes.jpg

Kerst in Sneek

Heel Sneek is in december maand omgetoverd tot een prachtig verlicht winters tafereel. In het centrum  worden de grote Kerstbomen opgetuigd en heel Sneek hangt vol sfeervolle Kerstverlichting. Met extra koopavonden, extra koopzondagen en diverse warme winterse activiteiten is Sneek in de decembermaand zeker een (shop)bezoek waard!

Met Christmas Shopping Sneek, Lekker Sneek Wintereditie, verschillende Kerstactiviteiten als Kerstmarkten, Heel Sneek zingt Kerstliederen, een Charles Dickensdag, extra koopavonden en extra koopzondagen en de kerstwandeling ‘Sneek op e Strun”,  is Sneek ook in deze warme wintermaand the place to be!
 

KERST IN SNEEK - CHRISTMAS SHOPPING SNEEK

In het weekend van 8 & 9 december zal Sneek staan helemaal in het teken staan van Kerst. Kerst is de tijd van bezinning maar ook vooral gezelligheid, lekker eten met vrienden en familie, leuke dingen doen en natuurlijk kerst shoppen. Dit weekend kun je daarvoor terecht in Sneek!

 

Zaterdag 8 december 2018 Heel Sneek zingt …Kerstliederen

Op zaterdag 8 december is er ook van 11.00-17.00 uur een gezellige Kerstmarkt plaats in en om de St. Martinuskerk aan de Singel te Sneek. U kunt hier bij diverse Sneker bedrijven alvast leuke kerstspulletjes kopen en meteen de historische kerk uit 1872, ontworpen door architect Pierre Cuypers, bezichtigen.
Na een hapje in de stad kun je om 20.00 uur aanschuiven in de St. Martinuskerk aan de Singel waar iedereen welkom is om mee te zingen met ‘Heel Sneek zingt…kerstliederen”. De toegang is gratis en ieder kan genieten van een prachtig kerstverhaal, een kerstgedicht, diverse Sneker koren en gezellige kerstliedjes.

 

Zondag 9 december 2018 Christmas Shopping Sneek 

Lekker Sneek Wintereditie, Kerstmarkt Grootzand, Christmas Shopping Sneek en Charles Dickensdag Scharnestaat bundelen hun krachten in Christmas Shopping Sneek!

Op zondag 9 december is het tijd voor Christmas Shopping, de Kerstmarkt Grootzand, Charles Dickensdag Scharnestraat en de wintereditie van Lekker Sneek. Van 12.00 tot 18.00 uur presenteren de horecaondernemers hun winter- en Kerstspecialiteiten in een winterse sfeer. Kerstbomen, sneeuw, verwarmde tenten voor het publiek en live muziek vormen het decor voor dit culinaire flaneer- en proef-feestje. Het evenement vindt plaats rond de Wip en de Marktstraat.  Tijdens deze extra koopzondag openen de winkeliers hun deuren en in veel winkels zullen activiteiten zijn zoals flistmodeshows en workshops. Op het Grootzand wordt de jaarlijkse sfeervolle kerstmarkt gehouden en dit jaar met heel veel Charles Dickens figuranten en theatertentjes waar mini kerstvoorstellingen gehouden worden.

 

Zondag 9 december Kerstmarkt Grootzand

De kades van het Grootzand vormen op zondag 9 december van 12.00 uur t/m 17.00 uur het decor voor deze gezellige kerstmarkt, waar rond de sfeervolle ingerichte kraampjes staan. U kunt kiezen uit allerlei traditionele spulletjes zoals kerstdecoraties, handnijverheid, woonaccessoires, feestelijke sieraden & kleding, speelgoed en culinaire heerlijkheden. Kerstkoor ‘de Kerststerren’ zingt de (kerst)sterren van de hemel, met hun meerstemmig a capella repertoire van meer dan 100 kerstliedjes. Terwijl u over de kerstmarkt slentert, wordt u omringd door de heerlijkste geuren, sfeervolle kerstverlichting en gezellige kerstmuziek. 

standhouders: geïnteresseerde standhouders voor de kerstmarkt kunnen mailen naar info@sneekpromotion.nl voor meer informatie! Of hier een meteen aanmelden

 

 

Zondag 9 december Charles Dickens in de Scharnestraat

Het leukste winkelstraatje van Sneek, de Scharnestraat, wordt op deze zondag 9 december, ook weer omgetoverd tot een waar Charles Dickens straatje. Na succesvolle eerdere edities is de Scharnestraat in Sneek weer getransformeerd tot een Charles Dickensstraat. In dit vrolijke straatje zijn de deelnemende ondernemers weer in ouderwets Dickensiaanse kleding op straat aanwezig om te laten zien wat er zoal bij hun bedrijf te beleven valt. Een nieuwe make-up met bijbehorende foto, trimdemonstratie’s met honden, vogeltaarten, sieraden, kerstkransen en sfeervolle decoratie of gezellige knutselideeën. Dit alles vergezeld gaan door een lekker glas warme glühwein of chocomelk, Brusselse wafels, heerlijke snert, echte slagersworst of een muffin. Van 12.00 tot 17.00 uur is iedereen die even terug wil in vroeger tijden, van harte welkom in dit unieke straatje.  
 

Winterfair Woonboulevard

De bekende Winterfair in de overdekte Woonpassage van Woonboulevard Sneek wordt gehouden op zondag 10 december van 11.00 tot en met 17.00 uur. Gezellig met de familie cadeaushoppen in Sneek, in gezellige kerstsfeer. De rijke verscheidenheid met meer dan 50 deelnemende bedrijven en hobbyisten maakt een bezoek aan de fair tot een echt uitje. Woonboulevard Sneek is gevestigd op bedrijventerrein de Hemmen. 

 

27 december Kerstwandeling Sneek op ‘e Strún

De kerstwandeling ‘Sneek op ‘e strún’ is niet zomaar een avondwandeling door de stad, maar een ervaring op zich. Opnieuw wordt het een mallemolen van kunst, cultuur, ernst, humor, verrassende perspectieven en kleurrijke sferen. Wandelaars komen tijdens een nachtelijke wandeling van 7 km langs plekjes, waar je normaal snel aan voorbij loopt en de opbrengst gaat naar een goed doel. 

 

Afwijkende Winkelopeningstijden 

Bij het 'Winkelen in Sneek' vindt u ook de extra koopavonden/koopzondagen rondom Sinterklaas en Kerst, Oud en Nieuw in Sneek.

 

Bezig met laden