2017-04-02 Mooi Sneek (89).jpg2017-04-02 Mooi Sneek (46).jpg2017-04-02 Mooi Sneek (59).jpg2017-04-02 MooiSneek kaart 2  (29).jpgIMG_5617.JPGModelsMooiSneek.jpgIMG_5655.JPGIMG_5659.JPGIMG_5642.JPGIMG_5793.JPGIMG_5708.JPGIMG_5713.JPGIMG_5680.JPGIMG_5702.JPGIMG_5666.JPGIMG_5787.JPGIMG_5732.JPGIMG_5753.JPGpaaskip - kopie.jpgPaashaas-mascotte-huren.jpg

Mooi Sneek XL

Paasmaandag 2 april 2018  Mooi Sneek XL

Op Paasmaandag 2 april wordt Mooi Sneek XL georganiseerd van 12.00–17.00 uur. Dit jaar concentreert dit shopevent zich niet alleen in de binnenstad, maar ook veel winkels op de transferpleinen en de woonboulevard haken aan. Mooi Sneek is hét mode-, beauty-. food en lifestyle event om het nieuwe voorjaarsseizoen in te luiden in Sneek!

Veel winkels verzorgen diverse activiteiten in/bij hun winkel zoals flitsmodeshows*), hapjes/drankjes, workshops en /of demonstraties. Ook wordt er weer een modellenwedstrijd ‘Models Mooi Sneek’ georganiseerd. Er zullen gratis shuttlebussen rijden tussen het centrum en de buitenring waaronder de woonboulevard, autobedrijven, bouwmarkten en winkels/showrooms. Voor de buitenringdeelnemers gelden aparte openingstijden. Sneek biedt met een gevarieerd winkelaanbod hét ultieme shopgevoel.

Flitsmodeshows

De deelnemende winkels zijn herkenbaar aan de roze loper en een roze beachflag voor de deur. Deze roze lopers zijn verdeeld door het centrum bij de deelnemende winkels en worden gecombineerd met verschillende korte flitsmodeshows, productpresentaties en/of leuke winkelacties. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door de verschillende deelnemers op het gebied van beauty, lifestyle en food.

VR autorit

Peugeot Hylkema Sneek heeft op de Eierbrug een virtuele testrit in VR! Doe de VR Bril op en beleef hier je unieke Peugeot ervaring!

Models Mooi Sneek

De deelnemende modellen aan de wedstrijd ‘Models Mooi Sneek’ worden deze middag op de roze loper ingezet bij de flitsmodeshows. Zij worden beoordeeld door de jury en de winnaar/winnares wint een shoptegoed van 250 euro bij de deelnemende winkels! 

Paashaas & kleurplatenwedstrijd

En natuurlijk ontbreekt de Paashaas met chocolade eieren ook niet. Hij loopt ‘s middags samen met zijn vriend de Paaskip door het centrum en natuurlijk kunnen de kinderen met ze op de foto! En ze delen kleurplaten uit voor de kleurplatenwedstrijd, waarmee leuke kadobonnen te winnen zijn! 
 

Muziek

Muziekboxen hangen door de hele stad, mede mogelijk gemaakt door Ids Eckhardt en bij de Irish pub is live muziek op het terras! 

*) tijden verschillen per winkel, worden per winkel ter plaatse aangegeven.

 

 

Deelnemers binnenring

ANWB Sneek
Babyplanet Sneek
Be One
Blom Mode
Brownies & DownieS Sneek
De Duif Mode
Doppio Espresso Sneek
Douglas
Dutch Damesmode
Ecco Oosterdijk
EP Mensonides
Esprit
Etos
FiftySix
Hema Sneek
Ici Paris XL
Ideetje
Idenza
Ills Lingerie
Jan Eringa
Jees Fun Living
Kamsma Schoenen
Man's Shop Sneek
Medaillon Bijous
Pasveer
Schuurman Schoenen
Sipke
Stan & Stacy
Style Best Casuals
The Box Mode Musthaves
The Lake House Sneek
VipShop
Ziengs Sneek
Ziggo Fashion
Zoet & Zo
Zuivelhoeve Sneek
Zo Kids

Deelnemers  buitenring 

Bert Meubelen
Kwantum
Leen Bakker
Keuken Kampioen
Bruynzeel
Sani Direct
Jysk
Beterbed
Lippe Wonen
Xooon
Design Living
Feelings Sneek
Auping Plaza
Morgana Metz
Van der Meer Wonen
Budget Home Store
Sytsma Antiek
Vriesia Glas
Wander auto
Karwei
Praxis
Hylkema Peugeot
ABD Renault
Carpetright
Wensink Ford
Meulen en Baarsma
McDonalds McDrive
Dijkstra Citroën
Autoland van den Brug

Gratis shuttlevervoer tussen centrum & buitenring! 

 

Meer Pasen in Sneek 

Bezig met laden