Mooi Sneek_catwalk1 - header.jpgMooi Sneek_catwalk2 - header-(2).jpgHeader MooiSneek.jpg2016-04-03 Mooi Sneek (11).jpgMooiSneek_Sandra_19 - header.jpg2016-04-03 Mooi Sneek (2).jpg2017-04-02 MooiSneek kaart 2  (29).jpgmooisneek_logo.jpg2016-04-03 Mooi Sneek (1).jpg2016-04-03 Mooi Sneek (8).jpgIMG_5680.JPG2016-04-03 Mooi Sneek (6).jpgIMG_5702.JPG2016-04-03 Mooi Sneek (5).jpg

Mooi Sneek

Koopzondag 7 april MOOI SNEEK 

Op de eerste koopzondag van april wordt het nieuwe voorjaarsseizoen ingeluid met Mooi Sneek en kan het winkelend publiek zich van 12.00 tot en met 17.00 uur laten verleiden op het gebied van mode-, beauty-. food en lifestyle! 

Voor de komende voorjaarseditie komt er één grote catwalk op het Schaapmarktplein waar vele winkels in Sneek hun nieuwe voorjaarscollectie aan u presenteren. Laat u inspireren door de modeshow om erna deze items bij de betreffende winkel te kunnen scoren! 

Deelnemende winkels zijn herkenbaar aan een roze beachflag en loper voor hun winkel. Door de hele stad van het Grootzand t/m de Oosterdijk zijn kramen te vinden met leuke aanbiedingen en/of nieuwe (mode)collectie. En natuurlijk zijn er in en om de winkels diverse verrassingselementen met bijvoorbeeld diverse demonstraties, make up/kapsel workshops, voorjaar/ knutselworkshops, nieuwe wooncollecties,(fiets)conditietesten, sportclinics of culinaire hapjes in combinatie met een horecazaak. 

Allerlei initiatieven om Sneek als hét shoppingcentrum van Friesland op de kaart te zetten!

 

Mode-, beauty-. food en lifestyle markt 

De kades van oa het Grootzand, Wijde Burgstraat en de Oosterdijk, vormen op koopzondag 7 april van 12.00 uur t/m 17.00 uur het decor voor een inspirerende mode-, beauty-. food en lifestyle markt. U kunt een kraam huren voor de mode, beauty, food en lifestyle markt die door het gezellige centrum van Sneek staan opgesteld.

Bij de sfeervolle kramen kan het winkelend publiek allerlei spulletjes kopen op het gebied van  handnijverheid, woonaccessoires, feestelijke sieraden & kleding, speelgoed en culinaire heerlijkheden verkrijgen. Naast deze mode, beauty, food en lifestyle markt zal er een centrale modeshow met een grote catwalk op het Schaapmarktplein gehouden worden en zal er entertainment door de stad lopen. 
Geïnteresseerde standhouders voor een kraam op deze sfeervolle voorjaarsmarkt in Sneek kunnen het inschrijfformulier invullen via www.becaservice.nl

 

 

Bekijk hier de volledige evenementenkalender van Sneek

 

 

Bezig met laden