Mooi Sneek   2.jpgMooi Sneek   3.jpgMooi Sneek   4.jpgMooi Sneek   6.jpgMooi Sneek   7.jpgMooi Sneek   8.jpgMooi Sneek   9.jpgMooi Sneek   10.jpgMooi Sneek   0.jpgMooi Sneek   1.jpg

Mooi Sneek Najaar

Koopzondag 6 oktober MOOI SNEEK najaarseditie

Op koopzondag 6 oktober wordt de nieuwe najaarsmode gepresenteerd tijdens Mooi Sneek, de najaarseditie!  Winkelend publiek kan zich van 12.00 tot en met 17.00 uur laten verleiden op het gebied van mode-, beauty-. food en lifestyle! 

 

Grote modeshows op het Schaapmarktplein

Op het Schaapmarktplein is weer één grote catwalk waar vele winkels in Sneek hun nieuwe najaarscollectie aan het publiek presenteren. De modeshows staan ingepland om 14.00 uur en 15.30 uur. Laat je inspireren door de modeshow om erna deze items bij de deelnemende winkel te kunnen scoren. Deelnemende winkels aan de modeshow zijn herkenbaar aan een roze beachflag en loper voor hun winkel. De modeshow wordt deze najaarseditie gepresenteerd door Joey Hereman. Joey begon op zijn 12e bij de lokale omroep van Sneek om later als DJ te werken bij 3FM en Radio538. In 2019 deed Joey mee aan het RTL 4 programma ‘Screentest’, een talentenjacht, waarin Gorden op zoek ging naar een nieuwe presentator voor RTL. Joey is vaak te horen als voice-over in verschillende commercials voor radio en tv en ook steeds vaker als stemacteur te horen in tekenfilms voor DisneyXD en Nickelodeon.

 

MODE-, BEAUTY-. FOOD EN LIFESTYLE MARKT

Van 12 t/m 17 uur is het gehele centrum van Sneek de inspiratieplek voor de food en lifestyle markt die door het gezellige centrum van Sneek staan opgesteld langs de kades van het Grootzand, Wijde Burgstraat en de Oosterdijk. Bij de sfeervolle kramen kan het winkelend publiek allerlei artikelen kopen op het gebied van mode, beauty, food en lifestyle kopen maar ook zullen er kramen zijn met handnijverheid, woonaccessoires, feestelijke sieraden en dergelijke. En natuurlijk zijn er in en om de winkels diverse verrassingselementen met bijvoorbeeld diverse demonstraties en workshops en hapjes, al dan niet in combinatie met een horecazaak.
 

BELEEFPLEIN – OOK VOOR MANNEN

Wie zegt dat winkelen voor vrouwen is? Mannen let op! Op het Beleefplein op de Wijde Burgstraat kun je je sportief laten uitdagen door de BMF Challenge voor leuke prijzen! Verder is er een glasgraveur actief zodat bezoekers een persoonlijke bierglas of wijnglas kunnen laten graveren. Ook kun je hier een tijdelijke tattoo pijnloos laten plaatsen op arm, been of hals. Deze tattoo’s blijven  maximaal 7 dagen zitten. Een hype bij volwassenen momenteel maar ook ontzettend leuk voor kinderen. Dus twijfel je nog over een echte tattoo dan is dit een ideale tussenoplossing tegen geringe kosten. Verder is hier ook inspiratie op het gebied van auto’s en food & beverages!  
 


 

 

Noteer ook alvast in de agenda: XMAS SNEEK 2019 
Koopzondag 8 december, 12:00 tot 17:00 uur

XMAS SNEEK
Lekker Sneek XMAS op de Markstraat, Kerstmarkt en Dickensmarkt op het Grootzand & Scharnestraat, live muziek en straattheateracts door de stad en een XMAS Beleef & inspiratietent op de Wijde Burgstraat. MooiSneek XMAS met in heel veel winkels kerstactiviteiten, demonstraties, kerstproducten, kerstmode, flits modeshows kerstkleding, kerst make up/kerstkapsels. Bezoekers kunnen op de foto met de Kerstman en zijn elfjes en XMAS kinderactiviteiten. Verlichtte Kerstbomen en sfeervolle kerstverlichting en gratis parkeren! Dompel jezelf onder in de Kerstsfeert tijdens XMAS Sneek! 

Standhouders
Geïnteresseerde standhouders voor een kraam op deze sfeervolle Kerstmarkt in Sneek kunnen het inschrijfformulier invullen via www.becaservice.nl.  

 

 

Aftermovies eerdere edities Mooi Sneek:

 

Mooi Sneek, april 2018

 

Mooi Sneek, april 2017

 

Bekijk hier de volledige evenementenkalender van Sneek

 

 

Bezig met laden