Mooi Sneek   2.jpgMooi Sneek   3.jpgMooi Sneek   4.jpgMooi Sneek   6.jpgMooi Sneek   7.jpgMooi Sneek   8.jpgMooi Sneek   9.jpgMooi Sneek   10.jpgMooi Sneek   0.jpgMooi Sneek   1.jpg

Mooi Sneek Najaar

Koopzondag 6 oktober MOOI SNEEK najaarseditie

Op koopzondag 6 oktober wordt de nieuwe najaarsmode gepresenteerd tijdens Mooi Sneek, de najaarseditie!  Winkelend publiek kan zich van 12.00 tot en met 17.00 uur laten verleiden op het gebied van mode-, beauty-. food en lifestyle! 

 

Grote modeshows op het Schaapmarktplein

Op het Schaapmarktplein zullen grote modeshows gehouden worden, waar vele winkels in Sneek hun nieuwe najaarscollectie laten zien. Laat u inspireren door de modeshow om erna deze items bij de deelnemende winkel te kunnen scoren. Deelnemende winkels aan de modeshow zijn herkenbaar aan een roze beachflag en loper voor hun winkel. 

 

Mode-, beauty-. food en lifestyle markt 

De kades van oa het Grootzand, Wijde Burgstraat en de Oosterdijk, vormen op koopzondag 7 april van 12.00 uur t/m 17.00 uur het decor voor een inspirerende mode-, beauty-. food en lifestyle markt. U kunt een kraam huren voor de mode, beauty, food en lifestyle markt die door het gezellige centrum van Sneek staan opgesteld. Bij de sfeervolle kramen kan het winkelend publiek allerlei spulletjes kopen op het gebied van  handnijverheid, woonaccessoires, feestelijke sieraden & kleding, speelgoed en culinaire heerlijkheden verkrijgen. Naast deze mode, beauty, food en lifestyle markt zal er een centrale modeshow met een grote catwalk op het Schaapmarktplein gehouden worden. 

Standhouders
Geïnteresseerde standhouders voor een kraam op deze sfeervolle najaarsmarkt in Sneek kunnen het inschrijfformulier invullen via www.becaservice.nl.  
 

 

Noteer ook alvast in de agenda: MOOISNEEK X-MAS 2019 
Koopzondag 8 december, 12:00 tot 17:00 uur

Thema: X-Mas in Sneek 
Kerststalletjes op de Markstraat, Kerstmarkt en Dickensmarkt op het Grootzand & Scharnestraat, live muziek en acts door de stad. Bezoekers kunnen op de foto met de Kerstman en zijn elfjes. Verlichtte Kerstbomen en sfeervolle kerstverlichting. 

 

Aftermovies eerdere edities Mooi Sneek:

 

Mooi Sneek, april 2018

 

Mooi Sneek, april 2017

 

Bekijk hier de volledige evenementenkalender van Sneek

 

 

Bezig met laden