zandkasteel.jpgV.O.S._Paaslotenactie_2018.jpgNachtlicht.jpgexpositie_bax.jpgSneek opname online.jpgModelsMooiSneek.jpg2017-04-02 Mooi Sneek (46).jpg2017-04-02 MooiSneek kaart 2 (29).jpgIMG_5659.JPGIMG_5666.JPG

Pasen in Sneek

Paaseieractie
De winkels in Sneek geven 14.000 eieren weg op 31 maart!

Zaterdag 31 Maart geeft de Vereniging Ondernemend Sneek (V.O.S.) gratis eieren weg tijdens haar Paasactie, op de enige locatie in hartje Sneek met de juiste naam: de Eierbrug (naast Schaapmarktplein). 

De deelnemende winkels aan deze actie geven op de dagen ervoor, vrijdag 30 en zaterdag 31 maart, bij iedere aankoop vanaf € 10,00 één bon per klant weg voor een gratis doosje eieren. De deelnemende winkels aan de Paaseieractie zijn herkenbaar aan de raamposter.

Spelregels 

 • U ontvangt maximaal 1 lot bij iedere aankoop vanaf € 10,00 
 • De loten zijn verkrijgbaar bij deelnemende winkels van de V.O.S. (Vereniging Ondernemend Sneek)
 • Looptijd actie: 30 en 31 maart 2018
 • Inleveren op zaterdag 31 maart tussen 10.00 – 17.00 uur bij de kraam op de Eierbrug (brug naast Schaapmarktplein)
 • Zolang de voorraad strekt, op = op
   

Paasweekend in Sneek

Het weekend van Pasen is ideaal om een weekendje weg te gaan en er op uit te trekken met vrienden, familie of gezin. In Sneek en omgeving is van alles te doen.

Lees snel verder voor de leukste tips, ook met kinderen, voor het Paasweekend of kijk in de uitagenda voor een compleet overzicht

 

Zaterdagavond 31 maart Paasviering Nacht Licht

NachtLicht Sneek waarin de samenwerking met de geloofsgemeenschappen van Sneek is gezocht een “groots” Pasen 2018 te organiseren. NachtLicht Sneek, In de ontmoeting van het licht met een tastbaar kruis waar de bewoners van Sneek hun hartzeer mogen neerleggen.

 • Open kerk met een nachtprogramma voor alle Snekers
 • Bij zonsopgang het ontsteken van het Paaslicht
 • Paasviering met een “groots” projectkoor

 

Eerste Paasdag

In het prachtige Theater van Sneek is de familievoorstelling het Zandkasteel te zien. Al acht jaar reist Het Zandkasteel met veel succes langs de theaters. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige Z@ppelin tv serie. Deze spiksplinternieuwe en tevens leerzame familievoorstelling, nodigt de kinderen uit om lekker mee te dansen en zingen. Spelen is leren! Natuurlijk zijn ook de konijntjes daar en komt de Neuzenkriebeldans voorbij! Na afloop mogen de kinderen samen met Koning Koos, prinses Sassa en Toto op de foto.
 

 

Tweede Paasdag

MooiSneek XL

Op Paasmaandag zondag 2 april wordt Mooi Sneek XL georganiseerd van 12.00 – 17.00 uur om het nieuwe voorjaarsseizoen in Sneek in te luiden! Veel winkels verzorgen diverse activiteiten in/bij hun winkel zoals flitsmodeshows, hapjes/drankjes, workshops en of demonstraties (mode, make up, kapsels, nieuwe menukaart, wonen, auto’s). Ook wordt er weer een modellenwedstrijd ‘Models Mooi Sneek’ georganiseerd. Natuurlijk ontbreekt de Paashaas ook niet! Hij en zijn vriend de gele paaskip willen natuurlijk met je op de foto en ze delen kleurplaten uit voor de kleurplatenwedstrijd, waarmee leuke kadobonnen te winnen zijn! 

Niet alleen in de binnenstad maar ook de winkels op de transferpleinen en de woonboulevard haken aan. Sneek biedt met een gevarieerd winkelaanbod en met een aantal vooraanstaande modewinkels het ultieme shopgevoel. Er zal een gratis shuttlebus rijden tussen het centrum en de buitenring waaronder de woonboulevard, autobedrijven, bouwmarkten en winkels/showrooms. 

De deelnemende winkels zijn herkenbaar aan de roze loper en een roze beachflag voor de deur. Deze roze lopers zijn verdeeld door het centrum bij de deelnemende winkels en worden gecombineerd met verschillende korte flitsmodeshows, productpresentaties en/of leuke winkelacties. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door de verschillende deelnemers op het gebied van beauty, lifestyle en food.

Muziek

Muziekboxen hangen door de hele stad, mede mogelijk gemaakt door Ids Eckhardt en op de Irish pub is live muziek op het terras! 

Voor een compleet overzicht kijk je op de UITagenda van Sneek. 

 

Bezig met laden