Zomerstraatfestival Sneek
Sneek als 1 groot podum
Mobiel entertainment
Muziek, straattheater, kinderactiviteiten

Zomerstraatfestival Sneek

AUGUSTUS 2021

update 13 juli 2021

Vanuit de gemeente Sudwest Fryslan is besloten dat er helaas geen entertainment en muziek wordt toegestaan in de openbare ruimte tot en met 13 augustus. In augustus gaan we bekijken wat er mogelijk is na 13 augustus 2021.
(de zomerkermis gaat door en geplaceerde binnenactiviteiten kunnen ook doorgaan. De mobiele kinderactiviteiten in augustus gaan door). 

 

Laat je verrassen door afwisselend steltlopers & straattheater acts in het centrum Sneek in augustus op vrijdag, zaterdag en zondag. Voor de kinderen zullen er op een aantal middagen  mobiele kinderactiviteiten georganiseerd worden. Samen met de zomerkermis, de Sneeker zeil olympiade & diverse optredens in het Cultuurkwartier Sneek is er genoeg te beleven komende zomer in Sneek!  

Het Zomerstraatfestival Sneek wordt mede mogelijk gemaakt door Sneek Promotion, Stichting uit in Sneek, Vereniging Ondernemend Sneek (met bijdrage uit het Ondernemersfonds SWF) en in samenwerking met het Theater Sneek. 

Zomerstraatfestival, diverse activiteiten

Zomerkermis

Zomerkermis
Tijdens het Zomerfestival Sneek zal een Zomerkermis op het Martiniplein Sneek worden georganiseerd door de gemeente SWF van vrijdagavond 6 augustus t/m donderdag 12 augustus.

Zomerstraatfestival Kindermiddagen

Zomerstraatfestival Kindermiddagen
Tijdens het Zomerfestival Sneek wordt ook aan de kinderen gedacht. Er worden feestelijke (mobiele) kinderactiviteiten georganiseerd door Circus Salto op dinsdag 10 augustus en zaterdag 14 augustus. (ook leuke interactieve kinderactiviteiten bij de straattheateracts, zoals bv de grote Buzzz skelters op oa 17 juli, hou de social media in de gaten)

Steltlopers

Steltlopers
De hele zomer zet circus Saranti regelmatig het centrum van Sneek op stelten! Ze delen 'Welkom in Sneek kortings-bonnenboekjes', stadsplattegronden Sneek of 'I Love Sneek' stickers uit aan het winkelend publiek.

Fotomoment I Love Fryslân

Fotomoment I Love Fryslân
De eerste foto's met de I Love Fryslân marker zijn gemaakt. De I Love Fryslân marker staat de komende weken op het Boschplein in Sneek. Maak een leuke foto en tag ons op social media! We verloten een aantal tickets voor de Citygame Sneek.

Zomeractiviteiten, op datum (voor een volledige agenda kijk op de Uitagenda)

Bezig met laden