Aan Tafel Special met Hiske en Job
© Lewinski
© Hiske en Job

Aan Tafel Special met Hiske en Job

maandag 10 februari van 18:00 tot 21:00

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Weer een fantastische Aan Tafel special op de agenda! Bij Aan Tafel Special kunt u zowel culinair als muzikaal genieten. Job Pothuma en Hiske Oosterwijk komen voor u optreden.

Job Pothuma studeerde jazz gitaar aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. In de jaren daarna was hij een vaak gezien gezicht in de Nederlandse ‘‘pop scene’’ waar hij met (inter)nationaal bekende artiesten speelde. Tegenwoordig volgt hij zijn hart en combineert hij zijn 4 grote liefdes: blues, groove, mooie songs en jazz, waarmee hij zich ten doel stelt betekenisvolle muziek te maken die raakt.

Hiske Oosterwijk, ook afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium, sluit zich daar graag bij aan. Ze is actief in verschillende projecten, componeert haar eigen muziek schrijft teksten en geeft daarnaast les. Waar Hiske al op veel podia van de wereld heeft mogen performen, van band tot en met orkest, houdt ze ook erg van de intiemere setting gitaar en zang. Als duo vullen Job en Hiske elkaar naadloos aan en brengen de songs smaakvol ingevuld met kleurrijke klanken.

U kunt uw maaltijd reserveren via de ticketservice. Betalen graag na-afloop. Voor Hiske en Job gaan we met de pet rond! (Di)eetwensen? Graag vooraf aan ons doorgeven, dan houden we daar rekening mee!

  • maandag 10 februari 202018:00 - 21:00

Contactgegevens

Waterhoenstraat 2
Sneek

Bezoek de website

http://www.lewinski.nl

Bezig met laden