Actie: HOU FOL - HOU MOËD - KOMT GOËD

Actie: HOU FOL - HOU MOËD - KOMT GOËD

donderdag 29 oktober van 00:00 tot 00:00

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Op initiatief van de Rotary Sneek starten de samenwerkende Service Clubs Sneek samen met de Vereniging Ondernemend Sneek (VOS) de actie 'Hou Fol'. De actie is bedoeld om alle inwoners van Sneek en omstreken door middel van een hartenkreet te steunen in deze lastige Corona tijd. Dit doen wij door mensen 'op sien Sneekers' te motiveren om vol te houden (hou fol) moed te houden (hou moëd) en aan te geven dat het uiteindelijk goed gaat komen (komt goëd). Op zoveel mogelijk plekken in Sneek (en omstreken) wordt met behulp van onderstaande beeldmerk iedereen een 'hart onder de riem' gestoken.

Het is mogelijk om via de website www.houfol.nl   een bijdrage te leveren aan deze gezamenlijke actie. Via de site kunnen posters worden besteld, kan wijn en prosecco worden gekocht (met een ludiek en passend etiket) en kunnen bedrukte mondkapjes en vlaggen worden aangeschaft. Ook is het mogelijk om alleen maar een bijdrage te storten. Gewoon omdat u dit initiatief een warm hart toedraagt.

De opbrengst van de actie wordt aangewend voor een aantal lokale goede doelen. Deze goede doelen worden ondersteund door de Vereniging Ondernemend Sneek (VOS) en de gezamenlijke Serviceclubs uit Sneek.

Op de website kunt u meer lezen over 'friendly adaptors' (behulpzame instanties en bedrijven), serviceclubs en sponsoren.

Artikelen:
Vlaggen "Hou Fol" 100x150                           € 25,00
Prosecco "Hou Moëd" 1 doos (6 flessen)    € 60,00
Rode Wijn "Hou Fol" 1 doos (6 flessen)       € 48,00
Witte Wijn "Hou Fol" 1 doos (6 flessen)       € 48,00
Mond kapjes "Hou Fol"                                   €   7,50
Poster "Hou Fol"                                              €   1,50

Weduwe Joustra is behulpzaam geweest met het uitzoeken van de 3 kwaliteitswijnen. De dozen wijn worden bij u thuis bezorgd evenals de vlaggen en de mondkapjes.

 

STEMMEN VOOR HET GOEDE DOEL

Vereniging Ondernemend Sneek en Rotary & Service Clubs Sneek doneren de opbrengst van de ‘Hou Fol’ actie aan 5 genomineerde goede doelen in Sneek. Samen met onze bezoekers, klanten en inwoners van Sneek steunen wij deze goede doelen en bepalen we met elkaar hoe het beschikbare geldbedrag verdeeld gaat worden over deze goede doelen.

hoe gaat de Hou Fol actie in zijn werk?
Iedere klant krijgt in de periode van maandag 14 december t/m met zondag 3 januari een Hou Fol stemkaart bij elke (online) aankoop die lokaal is gedaan. 

Stemkaarten voor 1 van de 5 goede doelen kunnen t/m 3 januari ingeleverd worden bij de diverse inleverpunten in de stad. (3 Poiesz Supermarkten, Abbink Vis, Hema, Posthuma Bakkerij).

Contactgegevens

Sneek

Bezoek de website

http://www.houfol.nl

Ook op deze dag

Bezig met laden