FJFO © Frysk Jeugd fanfare Orkest
Film Anne Frank © Cine Sneek

Anne Frank film met het Frysk Jeugd Fanfare Orkest

zondag 26 april om 12:30
CineSneek

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Op zondag 26 april om 12.30 uur zal de film Anne Frank: Parallel stories van start gaan (met Helen Mirren in de hoofdrol) i.s.m. Frysk Jeugd Fanfare Orkest (FJFO).

Voor aanvang van de film zal het FJFO een 3-tal prachtige oorlog gerelateerde muziekstukken ten gehore brengen in de grote zaal van CineSneek.
Dit concert duurt een half uur en zal indringend door het FJFO gespeeld worden, het FJFO is een provinciaal orkest en bestaat uit 41 muzikanten tussen de 13 en 24 jaar. De dirigent is Syde Van der Ploeg die sinds 1999 de muzikale leiding heeft, het orkest is Europees jeugd orkest 2017 geweest.

De film Anne Frank: Oscar-winnares Helen Mirren leidt ons door de onvoorstelbare geschiedenissen van vijf vrouwen en hanteert daarbij het dagboek van Anne Frank. Deze vijf vrouwen vertellen hun levensverhaal. Zij werden als meisjes, net als Anne Frank, gedeporteerd naar concentratiekampen, maar zij overleefden de Holocaust wel. Hun verleden loopt deels parallel aan dat van Anne Frank en schetst een beeld van hoe anders Annes leven had kunnen verlopen. Anne Frank is geboren op 12 juni 1929 en zou nu 90 jaar zijn geweest.

  • dagelijks eenmalig12:30

Contactgegevens

Leeuwenburg
Sneek

Bezoek de website

http://www.sneek75jaarvrij.nl

Bezig met laden