Bolwerk: Claw Boys Claw + Dolltones
© Andreas Terlaak

Bolwerk: Claw Boys Claw + Dolltones

Zaterdag 15 december 21:00 - 01:00
Bolwerk

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Onbetwist een van de allerbeste bands

Frontman Peter te Bos – onze eigen Iggy Pop – is nog steeds de rebel uit de beginjaren. Samen met gitarist John Cameron vormt hij al ruim dertig jaar de kern van de band.
?In 2008 bracht Claw Boys Claw hun veelgeprezen album ‘Pajama Day’ uit, gevolgd door ‘Hammer’ in 2013. Goed nieuws, er is weer een prachtig nieuw album uit: The Horse Is Not Me Part 1!
Voorprogramma: Dolltones
Een enthousiaste, smerige rock 'n roll/rockabillyband uit Groningen. Je kunt van deze vier mannen een ruige maar swingende show verwachten, met stuwend baswerk en slide-gitaar van een hoog niveau, aangevuld met catchy maatschappijkritische teksten. Dolltones deelde met veel plezier de backstage met bands als Bob Wayne, Peterpan Speedrock en tal van andere artiesten.

Swingende nummers met een dosis nuchtere energie geeft garantie om overal een goed feest te bouwen. Naar eigen zeggen 'niet een typische band, maar wél een uitermate prima patiënten collectief'. Voor liefhebbers van Johnny Cash, Hank Williams, Stray Cats en pure wiskey is dit niet te missen.

Contactgegevens

Kerkgracht 8
8601 EC Sneek
http://www.hetbolwerk.nl
Bezig met laden