Bolwerk: UK Subs en Sun-0-Bathers

Bolwerk: UK Subs en Sun-0-Bathers

Vrijdag 15 februari 21:00
Bolwerk

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Met Steve Straughan ,Alvin Gibbs en Jamie Oliver klinkt de band van Harper vitaler dan ooit.

Met de jaren is de samenstelling van de band veranderd, maar Harper (73) voert de troepen nog steeds met een indrukwekkende energie aan en is uitgegroeid tot de ware godfather van de Britse punk. De muziek van UK Subs wordt nog zeer gewaardeerd door muziekfans in het algemeen en punkrockfanaten in het bijzonder. Zo werd UK Subs in 2010 door de luisteraars van de befaamde BBC-radiodj Steve Lamacqs uitgeroepen tot de ‘meest gerespecteerde punk-icononen' en beloond met de Punk World Cu
In 2016 verscheen ‘Ziezo’, het meest recente album. Een toepasselijke titel, want daarmee was UK Subs de eerste band in de historie die een serie officiële albums uitbracht geheel op alfabetische volgorde, beginnend met Another Kind of Blues in 1979!
Met Steve Straughan op gitaar, Alvin Gibbs met zijn bas en drummer Jamie Oliver (nee-nee, niet die tv-kok…) klinkt de band van Harper vitaler dan ooit! Check bijvoorbeeld de onderstaande beelden van hun optreden op het Wacken-festival in 2017.
Voorprogramma: Sun-0-Bathers
Alsof Zekke, Pennywise en Night Birds een liefdesbaby hebben gekregen, zo omschrijven deze vier punkrockers uit Leeuwarden hun muziek. Melodieuze punkrock uit de jaren negentig, supersnelle solo's en een moderne interpretatie van vervormde old-skool vocals. Plus de nodige catchy ooh's en aah's. Sun-0-Bathers bracht begin 2018 de EP 'Local Warming' uit en ging vervolgens op tournee door Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië.

Contactgegevens

Kerkgracht 8
8601 EC Sneek
E info@cultuurkwartier.nl
T 0515 431 400

Bezoek de website

http://www.hetbolwerk.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 9,00

Bezig met laden