Born from pain: True love

Born from pain: True love

Zondag 17 februari 15:00
Bolwerk

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Metalcore-grootheid Born From Pain brengt in februari een nieuw album uit: True Love. En dat komen ze bij ons presenteren! Party time!

Born From Pain – uit de 'Oostelijke Mijnstreek' – is zonder twijfel een van de grootste metalcore-acts van Nederland. Zeg maar gerust: van heel Europa.
De band bestaat inmiddels alweer meer dan twintig jaar en bracht meerdere albums uit op Metal Blade. Het Bolwerk-podium is voor de mannen trouwens ook geen onbekend terrein. Born From Pain speelde bij ons in 2001 (support voor Hatebreed) en 2005 (support voor Six Feet Under). Sinds 1997 heeft Born From Pain een behoorlijke status als live-band opgebouwd en dat komen ze op 17 februari andermaal bewijzen in Sneek. In Europa, de Verenigde Staten en Japan kon men genieten van hun vette, energieke shows. Daarbij werd onder meer het podium gedeeld met Slayer. True Love is alweer het zevende album van frontman Rob Franssen en co. In 2002 verscheen de eerste plaat, Reclaiming The Crown.

Support #1: Letters From The Colony. Als hoofdsupport een verrassing: Letters From The Colony (foto) uit Zweden, dat 'upcoming' is en in 2018 debuteerde met een album op het grote Nuclear Blast. De band borduurt voort op de sound van Meshuggah en Gojira, maar kan net zo hard kan grooven als de andere bands van vandaag. In hetzelfde weekend is de band te zien op Complexity Fest in Haarlem.
Support #2: Manu Armata:Manu Armata, dat is hardcorde "vanuit het hart in jouw gezicht sinds 2007". Een vrij accurate omschrijving aldus de band zelf. Inmiddels een dikke tien jaar verder is Manu Armata een vertrouwde naam in de Nederlandse hardcorescene. De groep vrienden, die al in de jaren negentig samen spelen, bracht diverse EP's uit en toerde door heel Europa met grote namen als Sick Of It All, Madball, Ryker’s, Strife, Sworn Enemy en Pro Pain.

Contactgegevens

Kerkgracht 8
8601 EC Sneek
T 0515 431 400

Bezoek de website

http://www.hetbolwerk.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 10,00

Bezig met laden