Celtic Celebrations festival: met Shamrock Street, The Jigantics en Na Cailligh

Celtic Celebrations festival: met Shamrock Street, The Jigantics en Na Cailligh

zaterdag 6 mei om 20:00

Verwacht een avond vol Ierse folk en Guinness-adem!

De tweede editie van het Celtic Celebrations festival kan in 2023 eindelijk op een volwaardige manier plaatst vinden. Drie acts geven deze avond acte de présence en natuurlijk ontbreekt een Guinness bar niet.

 
Shamrock Street


Shamrock Street, een vierkoppige Ierse band, zal eenieder laten swingen, of het nu een pub, club, feest, ceili of wake is. Shamrock Street zorgt ervoor dat de muziek en het lied net zo soepel stromen als de Guinness. 

 
The Jigantics


The Jigantics is niet onder één noemer te vangen. Ze brengen een aanstekelijke mix van blues, rock, folk, americana en cajun, weten dit alles met veel flair te combineren en schakelen ook moeiteloos over naar een prachtige folk ballad. Behalve dat ieder van de bandleden meerdere instrumenten bespeelt, zijn het ook nog eens allemaal fantastische zangers. Dit vertaalt zich in prachtige harmonieën, maar ook in een grote afwisseling wat betreft de lead vocals. Een band met een inspirerende live performance. 

 
Na Cailligh


Na Cailligh is een vierkoppige trad & folk band uit Nederland en Ierland, met als doel om de sfeer en klanken van oude Ierse pubs te laten ervaren. Na Cailligh vertaalt naar ‘de heksen’, de mythische figuren uit Ierse folklore. Ze hebben eind 2022 hun debuutalbum opgenomen en deze komt in maart uit.

  • 6 mei20:00

Contactgegevens

Kerkgracht 8
Sneek
T 0515 431 400

Bezoek de website

https://theatersneek.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 17,50

Bezig met laden