image-v2997_767611523

Church of Cash

zaterdag 27 november om 21:00

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

'I Walk The Line', 'Ring Of Fire', 'Folsom Prison Blues'; Church of Cash speelt de nummers van Johnny Cash met stijl en energie en is loyaal aan de boodschap die ze uitdragen.

Church of Cash wil het muzikale erfgoed van de in 2003 overleden 'Man in Black' graag levend houden. En dat lukt de mannen uitstekend! De band komt bijzonder dicht bij Cash. Dat werd tijdens hun vorige Bolwerk-show wel duidelijk. Volgens kenners hebben we zelfs te maken met de allerbeste Cash-tribute ter wereld! Wij sluiten ons daar graag bij aan.

De band werd in 2010 opgericht in Honolulu op Hawaii. Niet de eerste plaats die je associeert met de koning van de country. Maar vergis je niet! De donkere baritonstem van zanger Jay Ernest brengt je bij de eerste zin meteen naar de prairie. Akoestische gitaar, mondharmonica en de rest van de band erbij en deze avond voelt als een liveconcert van Cash in optima forma met zijn The Tennessee Three.

Met een catalogus van bijna 150 nummers kun je vrijwel alles verwachten. Van Cash zijn eerste succes 'Hey Porter' tot krakers als 'A Boy Named Sue' en 'A Thing Called Love'. En natuurlijk het breekbare 'Hurt', de laatste hit die Cash scoorde voor zijn overlijden.

Dit concert is verplaatst. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum.

  • 27 november 202121:00

Contactgegevens

Westersingel 28
Sneek
T 0515 431 400

Bezoek de website

https://theatersneek.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 15,00

Bezig met laden