Culinaire Elfstedentocht, februari editie (uitverkocht)
© Walrus Sneek

Culinaire Elfstedentocht, februari editie (uitverkocht)

vrijdag 7 februari om 18:30
11 horecagelegenheden

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Weer of geen weer, ijs of geen ijs...de culinaire Elfstedentocht gaat altijd door! Op vrijdag 7 februari gaan een paar honderd deelnemers om 18.00 uur van start om de tocht langs de elf restaurant in Sneek te volbrengen. De 300 deelnemers aan de culinaire elfstedentocht leggen het parcours wandelend af en starten met hun ingedeelde groep op de eerste (horeca)locatie van hun startkaart. De startkaart, tevens stempelkaart, kopen de Elfstedentocht deelnemers voorafgaand aan het evenement online.  

Elke groep start in een ander etablissement en krijgt daar een tapasachtig hapje geserveerd. Twintig minuten later klinkt de bel voor de wissel en de groepen hebben vervolgens tien minuten tijd om zich naar het volgende adres op de stempelkaart te begeven, waar de gehele procedure zich herhaalt en men een stempel krijgt totdat de stempelkaart vol is. 

 

Update 13 januari: de kaarten voor de februari editie zijn uitverkocht! Er zijn nog wel kaarten voor de N8 van Sneek op 6 maart. Op 20 november wordt de volgende editie van de Culinaire Elfstedentocht gehouden. Hou de site en social media in de gaten voor de start van de kaartverkoop die start in het najaar 2020. 

  • vrijdag 7 februari 202018:30

Contactgegevens

Leeuwenburg 11
8601 CG Sneek

Bezoek de website

http://www.culinaire11stedentocht.nl

Bezig met laden