Culinaire Elfstedentocht november
© Walrus Sneek
© Walrus Sneek

Culinaire Elfstedentocht november

Vrijdag 22 november 18:00 - 23:59
11 horecagelegenheden

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Culinaire Elfstedentocht! Blaren, klunen, door het ijs zakken en een loopneus. Nee hoor, niets van dat alles. Wel het Elfstedensfeertje, mét een hapje en drankje in je hand. Iets voor jou? Wees er snel bij want de kaartverkoop van deze extra Culinaire Elfstedentocht op vrijdagavond 22 november is gestart!

Op vrijdagavond 22 november trappen we om 18.00 uur af. Je gaat langs 11 restaurants voor een eet-en-drink stop van 20 minuten. Laat je kaart stempelen en op naar de volgende! Je ticket bestel je via www.culinaire11stedentocht.nl en op 22 november haal je jouw stempelkaart op bij De Walrus Sneek.

De deelnemers leggen het parcours wandelend af en starten met hun ingedeelde groep op de eerste (horeca)locatie van hun startkaart. Elke groep start in een ander etablissement en krijgt daar een tapasachtig hapje geserveerd. Twintig minuten later klinkt de bel voor de wissel en de groepen hebben vervolgens tien minuten tijd om zich naar het volgende adres op de stempelkaart te begeven, waar de gehele procedure zich herhaalt en men een stempel krijgt totdat de stempelkaart vol is. 

Contactgegevens

Leeuwenburg 11
8601 CG Sneek

Bezoek de website

http://www.culinaire11stedentocht.nl/

Prijsinformatie

kaarten a 34,50 per kaart zijn verkrijgbaar via de site.

Bezig met laden