Muzt tijdens Ut Sneek © Sneek Promotion
Boyssquad tijdens Ut Sneek © Sneek Promotion
Drum Flash Mob tijdens Ut Sneek © Sneek Promotion

Cultureel Festival Ut Sneek (Afgelast)

zaterdag 6 juni van 11:30 tot 18:30
Cultureel Festival Ut Sneek

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

UT SNEEK 2020 GAAT NIET DOOR!!

De organisatie van UT Sneek heeft besloten om het op zaterdag 6 juni a.s. geplande Cultureel Festival niet te laten doorgaan. Dit in verband met de richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de overheid.
De organisatie betreurt dit ten zeerste maar kan helaas niet anders. Gezien het feit dat er vooraf door de vele orkesten, koren, bands, zangers en groepen moet worden gerepeteerd en samenkomsten zijn verboden, heeft ons mede tot deze jammerlijke beslissing gebracht. Een andere reden is ook het voldongen feit dat dit festival duizenden bezoekers in het centrum op de been brengt en ook dat is niet verantwoord.

 

 

 

Ut Sneek is het jaarlijkse straatfestival van Sneek. Op verschillende plekken in de binnenstad spelen 65 lokale acts. Tijdens Út Sneek presenteren vrijwel alle culturele gezelschappen van Sneek zich. Zowel die van de professionele culturele instellingen, als ook de vele amateurmusici die spelen of zingen in popbands, koren, harmonie- en fanfareorkesten of dansen in een groep. Het aantal aanmeldingen is traditioneel enorm, de teller staat op ruim duizend deelnemers. Terecht dus een Cultureel Festival met hoofdletter C.

Opgeven: 
Je kunt je opgeven vanaf half februari t/m 16 mei via de site van UTSneek (via de knop opgeven). 

  • dagelijks eenmalig11:30 - 18:30

Contactgegevens

Marktstraat 23
8601 CV SNEEK

Bezoek de website

https://utsneek.nl/

Bezig met laden