De hits van Toontje Lager

De hits van Toontje Lager

Zaterdag 2 november 21:00
Poppodium Het Bolwerk

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Vanavond gaat de band het album integraal spelen

Het concert wordt afgesloten met andere bekende songs uit diezelfde periode. Uiteraard speelt Toontje Lager, nog steeds onder de bezielende leiding van Erik Mesie, ook al haar hits. Bijvoorbeeld: 'Vroeg Of Laat', 'Zoveel Te Doen', 'In Gedachten', 'Het Doet Pijn' en 'Stiekem Gedanst'. Ook het gevoelige ‘Zonder Jou’, de solohit van Erik Mesie uit 1986, komt voorbij.

Toontje Lager is een van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig. De groep keerde in 2017 terug in een vernieuwde samenstelling op de Nederlandse podia. De band had toen al dertig jaar niet meer opgetreden. Toontje Lager vierde dit met een succesvolle tournee, waarbij in april 2017 ook Het Bolwerk werd aangedaan.

Een onvergetelijke avond vol (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was! Maar zeker ook voor jonge mensen van nu, die verder willen kijken dan de hedendaagse muziek. Kom genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes die Erik met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt.

Contactgegevens

Kerkgracht 8
8601 EC Sneek
E info@cultuurkwartier.nl
T 0515 431 400

Bezoek de website

http://www.hetbolwerk.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 17,00

Bezig met laden