+ Ggu:ll

DOOL: + Ggu:ll

vrijdag 3 december om 20:00

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

De band ontstond in 2015 in Rotterdam en gooit sindsdien hoge ogen op de internationale podia en in de media met donkere, sfeervolle rockmuziek.

Blikvanger van Dool is zanger/gitarist Raven van Dorst, voorheen ook wel bekend als Elle Bandita. Je kent Raven wellicht van Expeditie Robinson, Wie van de Drie, Nachtdieren of Het Alternatief. Andere gezichten in de line-up van Dool zijn onder meer de voormalig drummer van het ter ziele gegane succesverhaal dat The Devil’s Blood heet en de Friese bassist JB van der Wal.  

In 2017 verraste de band de muziekscene met het alom geprezen debuutalbum Here Now, There Then, waarop de band bewees dat duister en toegankelijk elkaar niet uit hoeven te sluiten. Het tweede album Summerland verscheen in april 2020 en gaat over de hemelse geneugten die het hiernamaals te bieden heeft.  Ggu:ll Support is de Tilburgse band Ggu:ll, die de zaal zal opwarmen met atmosferische, duistere doom metal. Beide bands speelden al vaker samen en het contrast tussen hun stijlen van beide bands is een vruchtbare combinatie gebleken.

Dit concert is verplaatst. Gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum.

  • dagelijks eenmalig20:00

Contactgegevens

Westersingel 28
Sneek
T 0515 431 400

Bezoek de website

https://theatersneek.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 16,00

Ook in deze periode

Bezig met laden