Doornroosje de Musical (4+)

Doornroosje de Musical (4+)

donderdag 20 februari om 14:30

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Je valt zeker niet in slaap bij deze magische musical boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid. ‘Doornroosje De Musical’ is een adembenemende, feeërieke voorstelling voor de hele familie!

Het verhaal
In een land hier ver, ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet, als de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemen ze haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig! Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?  
 
Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty.
 

  • donderdag 20 februari 202014:30

Contactgegevens

Westersingel 28
Sneek

Bezoek de website

http://www.theatersneek.nl

Bezig met laden