Roy Martina © Nee

Ervaringsdag Roy Martina: Met Quantum Wetenschap Je Leven Helen

dinsdag 26 september van 10:00 tot 17:00
Theater Sneek

Op dinsdag 26 september 2023 komt Roy Martina op uitnodiging van ons weer naar Friesland met een ervaringsdag. Het thema van deze dag is: Ervaar hoe je door middel van Quantum Wetenschap je leven tot op het hoogste en diepste niveau kunt helen.

Het is tijd om de beperkingen die je jezelf vanuit het verleden hebt opgelegd te transmuteren en je Verleden Zelf samen te laten smelten met je Toekomstige Zelf, zodat je in het Heden, je Beste Zelf kunt zijn. Gedurende deze interactieve dag leer je contact te maken met het Quantum Veld van alle Informatie en hoe je die belemmerende programmeringen uit het verleden, die leiden naar sabotage en je dus je huidige leven beperken, kunt omzetten naar ondersteunende programma’s voor het Leven dat je wenst te realiseren.

We gaan de trauma’s, emoties en triggers die ons beperkt hebben tot in het Nu transformeren zodat we onze ziel kunnen helen.

Wat is de ziel en waarom is het belangrijk die te helen?

De ziel zit gevangen in de tijd!

Onze ziel is het eeuwige deel dat onze Goddelijke Vonk beschermt tegen corruptie en karma, Bij elke 3-Dimensionele incarnatie, dus wanneer we op Aarde geboren worden krijgen we een lichaam met een mind/geest en een ego. Ons ego behoort geprogrammeerd te worden voor overleven in de omgeving waar we in opgroeien: onze ouders zijn meestal onwetend over de 3e, 4e en 5e dimensie en programmeren onze ziel op basis van hun (eigen)wijsheid en dat is vaak vanuit hun eigen bagage, trauma’s, overtuigingen en emotionele beleving van de wereld. Wat ze niet weten is dat onze ziel een grote rol heeft gespeeld om hen te kiezen op basis van onze leerdoelen voor deze specifieke incarnatie. Onze ouders zijn perfect, omdat ze juist imperfect en onwetend zijn waardoor wij optimaal getraumatiseerd worden en allerlei “menselijke” basisbehoeften gaan ontwikkelen zodat onze ziel de opgelopen trauma’s die het vasthoudt, alsnog kunnen genezen. Wij trekken juist mensen in ons leven aan die ons triggeren op onze tijdloze verwondingen (karma & trauma’s) die al heel veel levens ons kwetsbaar maken voor bepaalde mensen en situaties. Zelfs grote trauma’s in je leven worden door je ziel gearrangeerd zodat je alsnog de kans en inspiratie krijgt om te gaan zoeken naar heling van je ziel.

Alles dat met je gebeurt, gebeurt voor jou!

Tijdens deze ervaringsdag (workshop) gaat Roy je o.a. handvaten aanreiken om:

  • je ziel te helen en minder geraakt te worden door emotionele en mentale triggers.
  • je zult ontwaken om te weten dat jij (indirect via jouw ziel) alles hebt aangetrokken dat nodig is om je ziel te helen zelfs eventueel toxische mensen als je partner, ouder, collega’s of manager op het werk.
  • ook wordt er diep ingegaan over het fenomeen “vergeven”, hetgeen een nutteloze oefening is als je begrijpt dat je alleen aantrekt wat is afgesproken door niemand minder dan jij (Eigenlijk zou je de mensen die je pijn doen moeten bedanken dat zij zich aan de afspraken houden die je met hen hebt gemaakt in de 5e dimensie toen je volledig op de hoogte was wat er ging gebeuren).

Extra Info:

  • Theater Sneek, de Tüöttenzaal
  • Zaal open vanaf 09.30 uur
  • Aanvang 10.00 uur
  • Lunchpauze 12.30 tot 13.15 uur
  • Middagprogramma 13.15 tot 17.00 uur (tijdens het middagprogramma zal er een korte pauze zijn)

Kosten:
De kosten voor deelname aan deze unieke ervaringsdag zijn € 77,00 per persoon.

Lunchpauze:
Je kunt voor € 15,00 een eenvoudige lunch in de foyer van het theater meteen bijboeken. Om organisatorische redenen kunnen we geen dieet of voorkeurwensen verwerken en is bestellen/kopen van de lunch op de dag zelf niet mogelijk. Maak je geen gebruik van deze lunch dan kun je buiten het theater terecht bij de diverse lokale eetgelegenheden.

WIE IS DRS. ROY MARTINA?

Drs. Roy en Joy Martina hebben hun missie zo geformuleerd: Onze missie is om in liefde geworteld te zijn om anderen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Om de hoogste positieve bijdragen aan de planeet te leveren. En om de kracht van het genezen van de geest, lichaam en ziel in JOUW handen te leggen.

Roy is een holistische arts, spreker en auteur van meer dan 80 boeken, waarvan er verschillende bestsellers zijn. Hij heeft wereldwijdmeer dan honderdduizend mensen onderwezen in live seminars. En heeft CEO's, beroemde acteurs en zangers, en miljardairs gecoacht en duizenden gecertificeerde gezondheidscoaches over de hele wereld opgeleid.

Hij is een vooraanstaand en internationaal expert op het gebied van herprogrammering van het onderbewustzijn, emotioneel evenwicht, en natuurlijke genezing.

Daarnaast is hij al 12 jaar dag en nacht bezig om uit te zoeken hoe de Quantum Wetten door iedereen gebruikt kunnen worden.

Tickets zijn alleen te bestellen via www.apollanjacrystals.nl

  • 26 september10:00 - 17:00

Contactgegevens

Westersingel 28
Sneek
T 0649530406

Bezoek de website

http://www.apollanjacrystals.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 77,00

Bezig met laden