Fries Singer-Songwriter Festival x Friese Lente: Timo de Jong + Moonloops + Esther de Jong

Fries Singer-Songwriter Festival x Friese Lente: Timo de Jong + Moonloops + Esther de Jong

vrijdag 7 april om 20:00

Ontdek talent van eigen bodem tijdens het Fries singer-songwriter festival!

Moonloops

Moonloops is het brein van de 22-jarige singer-songwriter Sarah Dekker. Met een oude gitaar en een hoofd vol verhalen maakt ze harmonieuze bedroom pop op haar slaapkamer en vertelt ze verhalen over dromen, wensen en hoop.

 
Timo de Jong
Timo de Jong maakt country- , folk en rock ’n roll muziek geïnspireerd door de jaren zestig, maar dan in een eigentijds en verfijnd jasje gestoken. Zijn diepe, warme zangstem doet denken aan de befaamde crooners van begin vorige eeuw.

 
Esther de Jong
Esther de Jong maakt Nederlandstalige dagboekmuziek. Zwaarmoedige liedjes, doch vaak ook met een vleugje humor. Gravend naar eigen visies, gedachten en emoties komen sombere, sobere verhalen over het leven aan het licht.Het Fries singer-songwriter festival is onderdeel van Friese Lente. Tijdens de Friese Lente wordt de popcultuur in Friesland een week lang op de kaart gezet. In de week van 3 t/m 9 april staat er een programma klaar vol optredens, presentaties, clinics, showcases, maar ook debatten en colleges. Kortom een bomvol programma met het beste wat de Friese popcultuur te bieden heeft!

 

  • 7 april20:00

Contactgegevens

Kerkgracht 8
Sneek
T 0515 431 400

Bezoek de website

https://theatersneek.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 7,50

Bezig met laden