GAELD'R © GAELD'R

Gaeld'r

vrijdag 24 juli van 19:30 tot 22:00

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Op vrijdag 24 juli speelt Gaeld'r in Lewinski; Ierse muziek van Fryske bodem.

LET OP Wegens corona zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar! U dient voorafgaand aan deze avond uw ticket te reserveren. via info@lewinski.nl . U kunt ook aangeven of u een hapje mee wilt eten vooraf.

Over Gael'dr:
Gaeld’r brengt een originele, eigenzinnige Ierse folkmuziek. De oprichter van de band, Gjalt de Jong, zorgt met zijn volle stemgeluid en opzwepende trekzak spel dat de band vaart en kracht heeft. De contrabas van Douwe Dijkstra houdt dat alles ook nog eens stevig in de maat en zorgt samen met de gitaar van Kees Hofstra voor een solide basis. De genoemde trekzak en de viool van Ietsje Meems nemen de melodie- en solopartijen voor hun rekening waarbij het plezier er vanaf spat! De meerstemmigheid in verschillende nummers geeft dit geheel nog een extra dimensie!

Wilt u voorafgaand aan dit concert een hapje mee-eten? Dat kan, voor €16,75 per persoon. De keuken is geopend tussen 18:00 uur en 19:30. Inloop muziek is vanaf 19:30 en de kosten daarvan zijn €15,00. Nogmaals, reserveren verplicht.

  • 24 juli 202019:30 - 22:00

Contactgegevens

Waterhoenstraat 2
Sneek

Bezoek de website

http://www.lewinski.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 15,00

Bezig met laden