Alie Sierkstra

Game On!

woensdag 26 juli van 15:30 tot 17:00
Bibliotheek Sneek

Kom naar de Bibliotheek en doe mee met Game On! – een middag vol spannende games en avonturen. Of je nu houdt van retro-games of de nieuwste games, er is voor ieder wat wils.

Kom naar de Bibliotheek en doe mee met Game On! – een middag vol spannende games en avonturen. Of je nu houdt van retro-games of de nieuwste games, er is voor ieder wat wils. Ga jij voor het gamen op de Playstation 5, of ga je terug in de tijd en verzamel je zoveel mogelijk muntjes met Mario op de Gameboy? Na afloop ga je een recensie schrijven met game-redactrice van Power Unlimited en Zo Zit Dat! – Alie Sierkstra.

"Hoi, mijn naam is Alie. Ik werk als journalist en schrijf vooral veel over films, series én games. Ik doe dat bijvoorbeeld voor de tijdschriften Power Unlimited en Zo Zit Dat. Voor mijn werk moet ik vaak recensies schrijven. In deze workshop ga ik jullie leren hoe je een gamerecensie schrijft. En dat kan natuurlijk niet zonder eerst even een paar games te spelen!"

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 8 tot 13 jaar. Meld je snel aan, want er is een beperkt aantal plekjes beschikbaar.

  • 26 juli15:30 - 17:00

Contactgegevens

Wijde Noorderhorne 1
Sneek

Bezoek de website

https://bmf.op-shop.nl/1659/activiteit-game-on/26-07-2023

Prijsinformatie

Tussen de € 0,00 en € 0,00

Bezig met laden