+ Bildtstar + Black Fire

Junkyard Dogs - 25 years of Rock Booze'n Muppets Anniversary: + Bildtstar + Black Fire

zaterdag 1 oktober om 20:00

De Junkyard Dogs
Samen zijn ze inmiddels 278 jaar oud, maar ze weten niet van stoppen. Bij de energieke optredens van de heren gaat het eraf. Het repertoire bestaat uit covers met passie, rock, bluesrock en hardrock. Bestaande uit klassiekers uit 70’s, 80’s en 90’s zoals Deep Purple, Mud, ACDC, Rage Against the Machine en ZZ Top met uitschieters naar deze eeuw.
 
Bildtstar
Ze klinken misschien als een zak aardappels in de oren. SNEL, RAUW EN HARD dat is waar deze vijf jongens om bekend staan. Van Friesland tot Frankrijk worden er optredens gepind. Met rijke invloeden vanuit de punk, blues, hardrock en 80’s Metal, vormen zij nieuwe originele nummers waar de luisteraar niet aan hoeft te wennen.
 
Blackfire
Het is al weer meer dan 50 jaar geleden dat de band ‘Blackfire’ onder de naam ‘Stand By’ werd opgericht. Er werd al snel regelmatig opgetreden en er werden al snel twee singles opgenomen. Op aandringen van de platenmaatschappij werd de naam veranderd naar Blackfire. De tweede single ‘Do it’ kreeg best veel airplay op de radio en vele luisteraars herkennen het nummer nog steeds. Na 10 jaar besloot de band na hier een daar een muzikantenwijziging te stoppen.

  • 1 oktober20:00

Contactgegevens

Kerkgracht 8
Sneek
T 0515 431 400

Bezoek de website

https://theatersneek.nl

Prijsinformatie

Tussen de € 0,00 en € 0,00

Bezig met laden