Kerst aan Tafel met Drivin' Back

Kerst aan Tafel met Drivin' Back

Donderdag 26 december
Lewinski/Barry kookt

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

De band Drivin’ Back brengt je terug in de muzikale jaren 60 en 70.

Tweede Kerstdag zijn we open voor een (h)eerlijk kerstbuffet! Gezellig en lekker eten (twee gangen) en ook nog genieten van een muzikale avond o.l.v Drivin' Back. 

Harmonieuze zang, herkenbare songteksten en inspirerende gitaarsolo’s roepen herinneringen op aan de tijd dat bands als the Beatles, the Hollies en Crosby Stills Nash & Young het voor het zeggen hadden in de muziekwereld.
In 2016 stapten een vijftal Friese muzikanten voor het eerst de oefenruimte in om vorm te geven aan een lang gekoesterde muzikale wens: de muzikale 60’s en 70’s weer tot leven brengen. De onderlinge klik leidde al snel tot een uitgebreid repertoire en onder leiding van zanger Rein Vallinga was de band al snel terug te vinden op podia in Friesland en Noord Holland.

De afgelopen jaren heeft de band zich gestaag doorontwikkeld tot een vaste waarde in de noordelijke muziekscene en is dan ook een graag geziene band in cafe’s, zalen en festivaltenten. Zowel akoestisch als versterkt speelt Drivin’ Back nummers van de Eagles, the Beatles, CCR, the Searchers en vele andere bands die in de 60’s en 70’s furore maakten. Herken de muziek, roep herinneringen op, neem het stuur in handen en rij samen met Drivin’ Back terug in de tijd.

Drivin’ Back bestaat uit Rein Vallinga (zang/gitaar), Paul van der Brug (gitaar), Sake Kuipers (basgitaar), Klaas Hoekstra (drums/zang) en Arjan de Boer (toetsen/zang).

Contactgegevens

Waterhoenstraat 2
Sneek
T (+31) 0612045271

Bezoek de website

http://https//www.lewinski.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 32,50

Bezig met laden