KERST IN SNEEK

KERST IN SNEEK

Zaterdag 9 december 11:00 - 21:00
centrum

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Vanaf het weekend van 9 en 10 december is het Kerst in Sneek! Heel Sneek is deze maand omgetoverd tot een prachtig verlicht winters tafereel, want in heel Sneek hangt prachtige kerstverlichting en staan grote Kerstbomen. Met extra koopavonden, extra koopzondagen en diverse warme winterse activiteiten is Sneek in de decembermaand zeker een (shop)bezoek waard!

Zaterdag 9 december & zondag 10 december 2017

In het weekend van 9 en 10 december zal Sneek staan helemaal in het teken staan van Kerst. Kerst is de tijd van bezinning maar ook vooral gezelligheid, lekker eten met vrienden en familie, leuke dingen doen en natuurlijk kerst shoppen. Vanaf dit weekend kun je daarvoor terecht in Sneek!

 

Op zaterdag 9 december is er van 11.00-17.00 uur een gezellige Kerstmarkt plaats in en om de St. Martinuskerk aan de Singel te Sneek. U kunt hier bij diverse Sneker bedrijven alvast leuke kerstspulletjes kopen en meteen de historische kerk uit 1872, ontworpen door architect Pierre Cuypers, bezichtigen.

 

Christmas shopping Sneek

Van 15.00 tot en met 18.00 uur staat Kerstmis nog eens extra in de spotlight tijdens ‘Christmas shopping’.  De grote kerstbomen in Sneek zullen officieel ontstoken worden. Het winkelend publiek kan genieten van diverse kerstbandjes/orkestjes, verspreid door het centrum. Er is glühwein en chocomelk en in een aantal winkels zullen korte flitsmodeshows te zien zijn met de nieuwste kerstkleding. U krijgt tips en trucs voor uw kerstmake-up. En alle winkels in Sneek worden uitgedaagd een mooie Kerstetalage te verzorgen. Eén en al feestelijkheid in het centrum van Sneek om alvast in de kerststemming te komen.

 

Heel Sneek zingt …Kerstliederen

Na een hapje in de stad kun je om 20.00 uur aanschuiven in de St. Martinuskerk aan de Singel waar iedereen welkom is om mee te zingen met ‘Heel Sneek zingt…kerstliederen”. De toegang is gratis en ieder kan genieten van een prachtig kerstverhaal, een kerstgedicht, diverse Sneker koren en gezellige kerstliedjes.

 

Lekker Sneek wintereditie

Op zondag 10 december is het tijd voor de wintereditie van lekker Sneek. Van 12.00 tot 17.00 uur presenteren de horecaondernemers hun winter- en Kerstspecialiteiten in een winterse sfeer. Kerstbomen, sneeuw, verwarmde tenten voor het publiek en een levende Kerststal zijn allemaal aanwezig. Het evenement vindt plaats rond de Wip en de Marktstraat. Tijdens deze extra koopzondag openen de winkeliers hun deuren deze zondag en op het Grootzand is de jaarlijkse Kerstmarkt gehouden.

 

Kerstmarkt Grootzand

De kades van het Grootzand zijn de locatie van de kerstmarkt, waar rond de 50 sfeervol ingerichte kraampjes staan. U kunt kiezen uit allerlei traditionele spulletjes zoals kerstdecoraties, handnijverheid, woonaccessoires, feestelijke sieraden & kleding, speelgoed en culinaire heerlijkheden. Terwijl u over de kerstmarkt slentert wordt u omringd door de diverse winterse geuren, sfeervolle kerstverlichting en gezellige kerstmuziek. 

Contactgegevens

Schaapmarktplein
8601 CE Sneek
http://www.sneekismeer.nl/nl/kerst-in-sneek.html
Bezig met laden