Kerstfair - Wil’s Arbeidscentrum Sneek

Kerstfair - Wil’s Arbeidscentrum Sneek

vrijdag 13 december
Arbeidscentrum

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Ook dit jaar organiseert Wil’s Arbeidscentrum in Sneek weer een sfeervolle kerstfair. De mensen van het Arbeidscentrum zijn al weer druk bezig met het produceren van allerlei kerstproducten. 

Het arbeidscentrum verkoopt weer de welbekende, heerlijke appeltaarten en vers bereide appelbollen. Er zijn mooie kerstdecoraties van de Groenlijn te koop, met op deze dag leuke aanbiedingen. Met een draaiend rad zijn leuke prijzen te winnen. Op veler verzoek zijn er ook weer  heerlijke oliebollen. De catering van het Arbeidscentrum staat uiteraard klaar met een heerlijk kopje koffie of thee met een lekkere appelbol of een stuk gebak. Voor de hartige trek kunt u ook bij de catering terecht.

De Harste en de Kinderboerderij van Wil zijn ook aanwezig om hun zelfgemaakte producten te verkopen. Wil brengt mensen met een ondersteuningsvraag verder in de samenleving. Zij biedt een breed en divers aanbod aan begeleid werk en professionele ondersteuning aan huis en streeft daarbij naar het vergroten van de zelfredzaamheid van mensen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om de kerstfair in Sneek te bezoeken en te genieten van de gezellige, warme kerstsfeer bij het Arbeidscentrum

  • vrijdag 13 december 201914:00 - 19:00

Contactgegevens

Westereems 6
Sneek
Bezig met laden