Kinderboekenfestival

Kinderboekenfestival

zaterdag 7 oktober van 10:00 tot 14:00
Bibliotheek Sneek

Op 7 oktober vieren wij het Kinderboekenfestival in de Bibliotheek. Dit jaar staat alles in het teken van "Bij mij thuis", het thema van de Kinderboekenweek. Een dag waarop kinderen van 4 t/m 12 jaar gratis kunnen deelnemen aan allerlei activiteiten.

Op 7 oktober vieren wij het Kinderboekenfestival in de Bibliotheek. Dit jaar staat alles in het teken van "Bij mij thuis", het landelijke thema van de Kinderboekenweek. Een dag waarop kinderen van 4 t/m 12 jaar gratis kunnen deelnemen aan allerlei leuke activiteiten. 

  • ? Laat je innerlijke banketbakker los terwijl je je eigen cake versiert. Uiteraard mag je het na afloop lekker opeten en krijg je er een glaasje limo bij.   
  • ? Ontdek de fascinerende wereld van de wetenschap door deel te nemen aan proefjes. Bij de Bibliotheek smelten de Kinderboekenweek en het Weekend van de Wetenschap samen. Ontdek het thema "Bij mij thuis" terwijl we leuke en educatieve thuisproefjes doen met alledaagse materialen. Een unieke kans om lezen en wetenschap te combineren!  
  • ? Wek je eigen droomhuis tot leven terwijl jij je eigen lasergesneden huisje in elkaar zet en versiert. Na afloop krijg je ook nog een meubeltje mee om je huisje mee in te richten. 
  • ? Zet de Meta Quest VR-bril op en dompel jezelf onder in een nieuwe wereld.  
  • ? Droom lekker weg terwijl je voorgelezen wordt uit de mooiste en leukste prentenboeken. Kom jij ook gezellig langs met je vrienden en familie?

Het kinderboekenfestival belooft een gezellige dag te worden waar lezen, creativiteit en plezier samenkomen. We kijken ernaar uit je te zien op 7 oktober in de Bibliotheek!

  • 7 oktober10:00 - 14:00

Contactgegevens

Wijde Noorderhorne 1
Sneek

Bezoek de website

https://bmf.op-shop.nl/1837/feest-in-bibliotheek-sneek/07-10-2023

Prijsinformatie

Tussen de € 0,00 en € 0,00

Bezig met laden