Lifestyle Event

Lifestyle Event

Zondag 11 maart 11:00 - 18:00
Lifestyle Event

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Op zondag 11 maart as. vindt de tweede editie van het Lifestyle Event plaats in Sneek!

Zondag 11 maart 2018 staat van 11.00 tot 18.00 uur Sneek weer in het teken van gezondheid, plezier, nieuwe trends, mode, accessoires, sport en beweging. Een event voor jong en oud waarbij 50 uiteenlopende bedrijven zorgen voor veel variatie, workshops en proeverijen. De locatie is het sfeervolle Van der Valk Hotel Sneek. Er wordt onder andere hippe kleding en sjaals, bloemstukken, sieraden, decoratieve artikelen en huishoudelijke apparatuur gepresenteerd. Ook kunt u zich laten voorlichten over de verzorging van uw huid, haar, lichaam en geest. Laat u informeren over diverse leuke activiteiten en mooie vakanties, de nieuwste fietsen en sportieve bezigheden voor zowel jong als oud.
   
Ook zijn er diverse specialisten op het gebied van bouw, installatiewerk en tuinaanleg present. Daarnaast kan er onder andere bier, wijn en Beerenburg geproefd worden en vinden er workshops plaats. Het is ook mogelijk om informatieve rondleidingen door het Rasterhoff park bij te wonen. Deze zijn om 13.00 en 14.30 uur en opgave vooraf is gewenst. Stevig en waterdicht schoeisel is aan te raden voor deze natuurwandeling.

De entree is 2,50 p.p. (vanaf 16 jaar) en is inclusief een heerlijk kopje koffie of thee. Parkeren is gratis. Het event wordt opgeluisterd met passende muziek. Daarnaast zal het Lifestyle Event, middels een grote verloting, een lokaal goed doel ondersteunen. Dit keer wordt Suver Skjin ondersteund met een financiële bijdrage uit de opbrengst van de verloting.

Kortom: Gezelligheid en variatie voor het hele gezin!  

Contactgegevens

Burgemeester Rasterhofflaan 1
8606 KZ Sneek
http://www.lifestyleevent.info
Bezig met laden