Muziekwandeling Pelgrim
Muziekwandeling Pelgrim
Muziekwandeling Pelgrim
Muziekwandeling Pelgrim

Lotte Pen: Muziekwandeling Pelgrim

zondag 10 april om 11:00

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Met direct aan je hoofd, speciaal voor deze wandeling door Lotte Pen gecomponeerde elektronische neo classical-muziek, loop je in een groep door de natuur. 

Tijdens een tocht van 5 kwartier, verleidt de saxofonist haar publiek een reis van buiten naar binnen te maken. Pen: “Het is een tijd waarin mensen noodgedwongen naar binnen moeten. Zowel letterlijk als figuurlijk. Mijn muziek kan hen daarin de weg wijzen en stimuleren.”

Daarnaast gaat Pelgrim over het individu versus de groep. Men loopt relatief afgezonderd van elkaar in een mooie, rustgevende omgeving met een koptelefoon op. Pen: “Als alles wegvalt en je op jezelf wordt teruggeworpen, wat blijft er dan over? Dat is de vraag die de muziekwandeling opwerpt. We zijn in zekere zin allemaal pelgrims tegen wil en dank. Op onbekend terrein lopen we naar een onzekere bestemming.”

Waar de voorstelling in eenzaamheid begint, werkt het toe naar saamhorigheid. Pen: “Pas als je vrede met jezelf hebt, kunt je de ander echt zien. Dat is de essentie van Pelgrim.”
 

  • dagelijks eenmalig11:00
  • dagelijks eenmalig14:30

Contactgegevens

Westersingel 28
Sneek
T 0515 431 400

Bezoek de website

https://theatersneek.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 19,00

Bezig met laden