Broken Love
Broken Love

Mahler & WIEBE: Broken Love

zaterdag 30 oktober om 20:15

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Progressieve pop hand in hand met Romantiek; een mannelijke popvocalist samen met een klassieke zangeres; oude ‘gesettelde’ muziek, met popmuziek die net om de hoek heen komt kijken… kortom: een bijzondere concertervaring waarin twee ogenschijnlijk heel verschillende muzikale werelden elkaar ontmoeten binnen het aloude thema (verbroken) liefde.

Het  album ‘Y’ dat de Friese band WIEBE in de herfst van 2019 uitbracht, vormt het uitgangspunt van deze productie. Dit album heeft door Corona een tijd op de figuurlijke plank moeten wachten, voordat het weer op de letterlijke planken opgevoerd gaat worden. Frontman Wiebe Kaspers en dirigent/arrangeur Tjeerd Barkmeijer maakten samen deze gloednieuwe cross-over waarbij de beroemde romantische liedcyclus ‘Lieder eines fahrenden Gesellen’ van Gustav Mahler arm in arm gaat met de muziek van WIEBE. Hoewel de genres uiteenlopen vertellen beide kanten hetzelfde verhaal: het verwerken van het breken van een liefdesrelatie.

Mahler & WIEBE wordt mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van het Prins Bernhard Cultuurfonds, Provinsje Fryslân, Gemeente Leeuwarden en Gemeente Noardeast Fryslân
 

  • 30 oktober 202120:15

Contactgegevens

Westersingel 28
Sneek
T 0515 431 400

Bezoek de website

https://theatersneek.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 19,50

Bezig met laden