+ Sun-O-Bathers

Mark Foggo's Skasters + 10 To Go (afscheidsshow): + Sun-O-Bathers

vrijdag 25 maart 2022 om 21:00

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Hij wordt wel omschreven al een kruising tussen Mr. Bean en Iggy Pop vanwege zijn geflipte podiumpresentatie. Ook mag hij een ware skamissionaris heten, vanwege zijn eeuwigdurende missie om ska te spelen en te promoten. Recentelijk speelde hij nog in Mexico en Colombia.

Foggo, Brit van oorsprong, startte zijn muzikale carrière op zijn veertiende. Hij woonde in Nederland, België, Engeland en Thailand. Hij bracht al meerdere albums uit, waarvan de meeste bekende ‘Ska Pig’ is. Sterker nog; dit album mag gerust een klassieker heten. Mark is al bezig sinds de jaren tachtig en in de afgelopen decennia verscheen hij ook regelmatig op ons podium. Desondanks blijft hij het benadrukken: “this is only the beginning!”.  10 TO GO Dit is de laatste keer dat we 10 TO GO zien optreden, maar dat houdt ze niet tegen om je te laten genieten van hun laatste avondmaal, bestaande uit een heerlijke mix van ska, punk en reggae. Het geheel wordt gegarneerd door uptempo beats, melodische synthesizers en vrolijke gitaarsolo's. Iets waar een ijskoud biertje bij hoort om het na te spoelen. 

Sun-0-Bathers Met de allure van een jaren 90 skatepunk band uit het zuiden van Californië bestijgt de vierkoppige formatie sinds 2017 de spreekwoordelijke planken. Afkomstig uit Leeuwarden, maar niet vies van menig podium in binnen- en buitenland, komen de Sun-0Bathers met een mix van snelle punk, scheurende solo’s en catchy refreinen uit de hoogtijdagen toen bands als Bad Religion, NOFX en Pennywise wereldwijd furore maakten.

Deze show is verplaatst, tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum of tickethouders hebben een nieuwe ticket ontvangen via de mail.

  • 25 maart 202221:00

Contactgegevens

Westersingel 28
Sneek
T 0515 431 400

Bezoek de website

https://theatersneek.nl

Prijsinformatie

Vanaf € 12,00

Ook in deze periode

Bezig met laden