Mini-Z Formule Racen - Help pake en beppe de vakantie door
© Sneek Promotion
© Mini-Z club Wolvega-Oudeschoot

Mini-Z Formule Racen - Help pake en beppe de vakantie door

zondag 23 februari van 13:00 tot 17:00

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Dit jaar kun je in het Modelspoormuseum tijdens de voorjaarsvakantie van 15 t/m 23 februari weer meedoen met een bijzondere activiteit. Met Kyosho Mini-Z radiografisch bestuurbare modelauto’s op de schaal van 1:28. Je kunt nu proberen om net als Max Verstappen je eigen racetalent te tonen. Dit in samenwerking met Mini-Z raceclub Wolvega-Oudeschoot. 

En kinderen mogen ook nog eens gratis in het museum van 18 t/m 21 februari, als ze dan een Pake of Beppe meenemen. 

“Het is ondertussen al een traditie geworden dat wij iedere vakantie speciaal voor de kinderen iets organiseren”, aldus Jan Willem van Beek, manager van Het Nationaal Modelspoormuseum. “We hebben ook dit jaar weer een prachtige activiteit, al hebben we qua ruimte wel wat concessies moeten doen”. “De bekende coureur Max Verstappen is ook bij de jongste jeugd een held en wat is er nu leuker om zo’n held eens te willen evenaren?”, vervolgt Jan Willem van Beek. Tijdens de voorjaarsvakantie kunnen de kinderen ook spelen met heel veel treinenspeelgoed en nog meedoen aan de museum Elfstedentocht.

De Kyosho Mini-Z serie is populair geworden omdat het de eerste micro raceauto is die bijzonder goed bestuurbaar is. Inmiddels is de Mini-Z serie zeer uitgebreid en worden wereldwijd ook races georganiseerd. Er zijn verschillende Mini-Z modelauto’s waarmee je kunt racen in het museum. De jeugd, maar ook vaders en moeders, pakes en beppes raken nooit uitgekeken.

De voorjaarsvakantie begint op zaterdag 15 februari en duurt tot en met zondag 23 februari. De Pake en Beppe actie loopt van 18 t/m 21 februari.

  • dagelijks eenmalig13:00 - 17:00

Contactgegevens

Dr Boumaweg 17b
Sneek

Bezoek de website

http://www.spoorwegmuseum.sneek.nl

Bezig met laden