MOOI Sneek voorjaarseditie 2019

MOOI Sneek voorjaarseditie 2019

Zondag 7 april 2019 12:00 - 17:00
Centrum

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Op zondag 7 april wordt Mooi Sneek weer georganiseerd van 12.00–17.00 uur. Een shopevent in de binnenstad en tevens koopzondag. Mooi Sneek is hét mode-, beauty-. food en lifestyle event om het nieuwe voorjaarsseizoen in te luiden in Sneek!

Veel winkels verzorgen diverse activiteiten in/bij hun winkel zoals flitsmodeshows*), hapjes/drankjes, workshops en /of demonstraties. Sneek biedt met een gevarieerd winkelaanbod hét ultieme shopgevoel.

Flitsmodeshows
De deelnemende winkels zijn herkenbaar aan de roze loper en een roze beachflag voor de deur. Deze roze lopers zijn verdeeld door het centrum bij de deelnemende winkels en worden gecombineerd met verschillende korte flitsmodeshows*), productpresentaties en/of leuke winkelacties. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door de verschillende deelnemers op het gebied van beauty, lifestyle en food.


Models Mooi Sneek
De deelnemende modellen aan de wedstrijd ‘Models Mooi Sneek’ worden deze middag op de roze loper ingezet bij de flitsmodeshows. Zij worden beoordeeld door de jury en de winnaar/winnares wint een shoptegoed van 250 euro bij de deelnemende winkels!


*) tijden verschillen per winkel, worden per winkel ter plaatse aangegeven. 

www.sneek.nl

Contactgegevens

Schaapmarktplein 8
8601 CE Sneek
http://www.facebook.com/mooisneek/?fref=ts
Bezig met laden