MOOI Sneek voorjaarseditie 2020
© Tim Douwsma

MOOI Sneek voorjaarseditie 2020

Zondag 5 april 2020 12:00 - 17:00
Centrum

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Op koopzondag 5 april kunt u zich van 12-17 uur tijdens MooiSneek door meerdere modeshows laten inspireren op het gebied van mode-, beauty-, food en lifestyle in het centrum van Sneek!

Op het Schaapmarktplein zal om 14.00 uur en 15.30 uur een grote modeshow gehouden worden, waar vele winkels in Sneek hun nieuwe voorjaarscollectie laten zien. Laat u inspireren door de modeshow om erna deze items bij de deelnemende winkel te kunnen scoren. Deelnemende winkels aan de modeshow zijn herkenbaar aan een roze beachflag en loper voor hun winkel. 

BELEEFPLEIN
Op de Wijde Burgstraat kun je laten inspireren door de zes specialisten die maandelijks in een kolom tips & trends delen op het gebied van mode, haar, beauty, interieur, food, boeken en reizen. Zij hebben gezamenlijk een lifestyle beleefplein ingericht, waar men terecht kan voor een quick stijl scan, mini beauty behandeling, make-up, haarstijlen en op de bank bij Evelyn kan jouw dringende woonvraag gesteld worden. 


MOOI SNEEK VOOR KINDEREN
Op de Wijde Burgstraat kunnen de kinderen zich laten schminken in feestelijke voorjaarskleuren en glitters om het voorjaar te starten! Ook kunnen ze een stoere hippe (tijdelijke) glittertattoo laten zetten om daarna te smikkelen van een heerlijke suikerspin. En je kunt ze niet over het hoofd zien: de prachtige roze MooiSneek steltlopers! Natuurlijk kunnen ze daar ook even mee op de foto.


MODE-, BEAUTY-. FOOD EN LIFESTYLE MARKT
De kades van oa het Grootzand, Wijde Burgstraat en de Oosterdijk, vormen op koopzondag 5 april van 12.00 uur t/m 17.00 uur het decor voor een inspirerende mode-, beauty-. food en lifestyle markt. U kunt een kraam huren voor de mode, beauty, food en lifestyle markt die door het gezellige centrum van Sneek staan opgesteld.

Contactgegevens

Schaapmarktplein 8
8601 CE Sneek

Bezoek de website

http://www.facebook.com/mooisneek/?fref=ts

Ook op deze dag

Bezig met laden