Muziektheater : Tinto

Muziektheater : Tinto

Vrijdag 25 mei t/m zondag 27 mei 15:30
Muziektheater : Tinto

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Geen poes, wel een tijger

In de muzikale theatervoorstelling Geen Poes, wel een Tijger wordt u op feestelijke wijze onderhouden over het eeuwenoude thema: wat is een man zonder een vrouw en wat is een vrouw zonder een man. Wij komen weliswaar van verschillende planeten, zoals vele boeken ons willen doen geloven, maar wij... de dames van Tinto, willen dit interessante gegeven toch eens benaderen vanuit mannelijk oogpunt. Er zijn zoveel overeenkomsten, zoveel dingen die we van elkaar kunnen leren, er is zoveel om te bewonderen aan onze wederhelften, ook als ze geen wederhelften zijn. Kortom: het is tijd voor een ode aan de man!

U maakt een reis door de krochten van de ziel van de vrouw, om steeds opnieuw uit te komen bij die ene transparante, betrouwbare en rotsvaste andere helft: de man.

Na afloop van de voorstelling kunt u als vrouw niet anders dan de mannen in uw leven een dikke knuffel geven. En u als man kunt, na dezelfde voorstelling, niet anders dan heel trots zijn op uzelf. En een klein beetje medelijden voelen met de vrouwen in uw leven. En ze ook lief vinden….

In 2016 ging Tinto! voor het eerst on tour met de voorstelling 'Je valt me tegen'. Dit werd een groot succes. Ook deze keer wordt u verrast met prachtige meerstemmige zang en bijzondere arrangementen. De bezetting bestaat deze keer uit Bregina Groeneveld, Anke Klaaren, Lucia van Beenen, Ditte van Rijsdam en Anneke Jansma.  

Contactgegevens

Tingietersstraat
8601 WJ Sneek
http://www.muziektheatertinto.nl
Bezig met laden