N8 van Sneek 2019 najaarseditie
© De Walrus Sneek

N8 van Sneek 2019 najaarseditie

Vrijdag 1 november 20:00
N8 van Sneek

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

De N8 van Sneek is een inmiddels bekend event in Sneek waarbij het publiek in een georganiseerde kroegentocht kennis maakt met 8 ‘natte’ horecabedrijven in Sneek.

De N8 van Sneek, de kroegentocht  georganiseerd door Stichting Uit in Sneek, is elk jaar een groot succes en wordt dit jaar gehouden op vrijdagavond 1 november. De deelnemers worden opgesplitst in groepen en gaan van kroeg naar kroeg, waarbij in elk bedrijf een feestje gebouwd wordt gedurende 30 minuten. Dan klinkt het signaal en vervolgen de deelnemers hun weg naar het volgende horecabedrijf. Deze kroegentocht is tot stand gekomen met een knipoog naar de succesvolle Culinaire Elfstedentocht die jaarlijks in februari plaatsvindt.

De start is om 20.00 uur en de deelnemende bedrijven zijn: Alcatraz Café, De Kroon, De Bakkersdochter, Bar The Legend, Irish Pub De Poort van Cleef, ’t Ouwe Vat, Ludiek en Schuim (ipv Witte Kat). 

Onder voorbehoud:
DFe route van N8 van Sneek: De stempelpost in Cafe De Witte Kat Sneek wordt vervangen door Schuim Café-Bar-Fingerfood, slechts 100 meter verder. Have fun!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Irish Pub De Poort van Cleef voor € 16,00 per persoon (18+).
Er komen 320 stempelkaarten in de verkoop die worden opgedeeld in groepen van 40 personen. Deelnemers ontvangen bij elke deelnemende horecazaak een biertje, wijntje of frisje, inclusief een borrelhapje en 2 leuke gadgets.   

Contactgegevens

Marktstraat 23
8601 CR Sneek
Bezig met laden