N8 van Sneek

N8 van Sneek

Vrijdag 3 november 20:00
N8 van Sneek

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

De N8 van Sneek is een nieuw event in Sneek waarbij het publiek in een georganiseerde kroegentocht kennis maakt met 8 ‘natte’ horecabedrijven in Sneek.

Deze kroegentocht is tot stand gekomen met een knipoog naar de succesvolle Culinaire Elfstedentocht die jaarlijks in februari plaatsvindt. Bij de N8 van Sneek gaan de deelnemers met een stempelkaart in een groep van 30 personen van kroeg naar kroeg, waarbij in elk bedrijf een feestje gebouwd wordt gedurende 30 minuten. Dan klinkt het signaal en vervolgen de deelnemers hun weg naar het volgende horecabedrijf.  De start is om 20.00 uur en de deelnemende bedrijven zijn: Alcatraz Café, De Kroon, De Witte Kat, De Bakkersdochter, De Ludiek, Het Ouwe Vat, De Irish Pub De Poort van Cleef en de Pub. 
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Irish Pub, de Witte Kat & Café Alcatraz  voor  € 15,95 per persoon.  Er komen 240 kaarten in de verkoop die worden opgedeeld in groepen van 30 personen. Tussendoor staat er een lekker borrelhapje klaar en na afloop ontvangen de deelnemers een mooie gadget. In elk café is er keuze uit een biertje, wijntje of frisje.

Contactgegevens

Marktstraat 23
8601 CR sneek
Bezig met laden