Nieuwe bedrijfspand Ruiter Machinefabriek in Sneek © Ron van Hal

Open dag bij Ruiter Machinefabriek in Sneek

zaterdag 10 december van 11:00 tot 16:00
Hoofdkantoor Ruiter Machinefabriek

Ontwerpen, engineeren, calculeren, bouwen, lassen, reviseren, verspanen, draaien, frezen, onderhouden en samenstellen; we doen het allemaal! Hoe? Kom dan op 10 december tussen 11.00 en 16.00 uur gezellig bij ons langs.

Er zijn maar weinig bedrijven in Sneek die opgericht zijn in de 19e eeuw en nog steeds ‘alive and kicking’ zijn. En dat ook nog eens in de stad waar het allemaal begon. Dergelijke ondernemingen zijn in de Waterpoortstad op twee handen te tellen. Ruiter Machinefabriek is er één van. Na 148 jaar een bedrijf dat nog steeds in Sneker (familie)handen is. Er zijn in de loop der jaren al diverse bedrijfsadressen de revue gepasseerd. Begonnen in het hart van de stad, via industrieterrein Houkesloot naar een moderne en gloednieuwe locatie van van ruim 3.800 m² aan de Kolenbranderstraat 2 in Sneek (Bedrijventerrein De Hemmen II). Wij zetten daarom graag in december de deuren open van ons nieuwe bedrijfspand.

Ontwerpen, engineeren, calculeren, bouwen, lassen, reviseren, verspanen, draaien, frezen, onderhouden en samenstellen; we doen het allemaal! Hoe? Kom dan op 10 december tussen 11.00 en 16.00 uur gezellig bij ons langs. Onze medewerkers en een hapje & drankje staan voor je klaar. Tot dan!

  • 10 december11:00 - 16:00

Contactgegevens

Kolenbranderstraat 2
Sneek
T 0657037002

Bezoek de website

https://ruitersneek.nl/

Bezig met laden