Sfeerbeeld © Denny Muller
St. Martinuskerk

Orgelconcert Jochem Schuurman

maandag 6 juli om 20:00
Sint Martinuskerk

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Op maandag 6 juli is er een orgelconcert in de RK St. Martinuskerk aan de Singel te Sneek.

Jochem Schuurman is dan de concertgever.Hij kreeg van 1997 tot 2007 orgellessen van Johan G. Koers. Vervolgens studeerde hij bij Theo Jellema en Erwin Wiersinga aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen, alwaar hij in juni 2013 cum laude afstudeerde als Master of Music. Daarnaast verbleef Jochem Schuurman een aantal maanden in Berlijn om aan de Universität der Künste lessen te volgen bij Leo van Doeselaar en Paolo Crivellaro. Hij volgde masterclasses bij Wolfgang Zerer, Eric Lebrun, Edoardo Bellotti en Pieter Dirksen. Sinds 2016 wordt Jochem Schuurman gecoacht door zijn oud-docent Johan G. Koers. Hij brengt een programma met werken van Franck, Guilmant, Gigout en Post. 

Bij het concert tellen de regels van het RIVM: Handen ontsmetten, er is ontsmettingsmiddel aanwezig. Het circulatieplan dat geldt bij de erediensten dient ook gevolgd te worden, Op de banken zitten stickers, alleen die plaatsen mogen gebruikt worden.

Reserveren is verplicht: door een mailtje te sturen naar haaze@home.nl of te bellen of een appje te sturen naar 06-22222429. Betalen kan ‘s avonds aan de kassa; alleen met pinpas of gepast contant geld.

  • 6 juli 202020:00

Contactgegevens

Singel 62
SNEEK
T (+31) 06-22222429

Bezoek de website

https://www.jochemschuurman.nl/agenda/

Prijsinformatie

Vanaf € 7,00

Bezig met laden