Rabo Sneekweek Slotconcert 2019
© Sneek Promotion

Rabo Sneekweek Slotconcert 2019

Zondag 11 augustus 16:30 - 18:30
Looxmagracht

Zet op favorietenlijst Verwijder uit favorietenlijst

Dit jaar is de 5e keer dat het Rabo Sneekweek Slotconcert de Sneekweek festiviteiten zal afsluiten. Het concert vindt plaats op een podium in de Looxmagracht van 16.30 uur t/m 18.30 uur en laat een ander geluid horen dan er de rest van de Sneekweek te horen is.

Dit jaar zal de BasicXL, onder leiding van Theo Brouwer, het publiek in de bootjes en langs de kades weer muzikaal verwennen met een afwisselend repertoire, variërend van klassiek tot pop, van jazz tot latin. Dit jaar met speciale medewerking van solisten Jan Tekstra, Janneke Brakels, Maaike Kampen en Anne Visser. Het orkest van DEBASIC XL bestaat uit zowel amateurs als professionals met strijkers, blazers en een ritmegroep met leden verspreid over de hele provincie en ver daar buiten. 
Het concert is gratis toegankelijk voor publiek aan de kades en in de gracht is ruimte voor meer dan 100 sloepen met publiek, dat van het concert kan genieten*). Langs de kades van de Looxmagracht en de Prins Hendrikkade is daarbij ruimte voor nog eens honderden muziekliefhebbers. Dit jaar zal er voorafgaand aan het Slotconcert door de gezamenlijke kerken in Sneek een openbare Rock Kerkdienst georganiseerd wordend op hetzelfde podium waar later op de middag het slotconcert gehouden wordt.
13.00 - 14.30 uur Openbare Kerkdienst / Rockdienst op drijvend podium Looxmagracht
16.30 - 18.30 uur RABO Sneekweek Slotconcert op drijvend podium Looxmagracht.

*) naast de mogelijkheid voor het afnemen van een vipplaats voor de plekken vooraan, wordt dit jaar een kleine bijdrage gevraagd voor de overige sloepen om de continuiteit van het Slotconcert hopelijk te kunnen blijven waarborgen. 

Sponsors: Rabobank Sneek-ZWF is hoofdsponsor van het concert. Ook dragen bij: Sneek Promotion, gemeente SWF, Lionsclub Sneek Waterstad, en de gezamenlijke horecabedrijven uit Sneek. Deze laatste partij wil graag iets terugdoen voor de Snekers in verband met de overlast die de Sneekweek voor omwoners vaak met zich meebrengt. Naast een financiële bijdrage geven de Lionsclub Sneek Waterstad ongeveer 100 senioren de mogelijkheid om het RABO Sneekweek Slotconcert bij te wonen in samenwerking met Thuiszorg Slippens uit Sneek. Zoals ieder jaar, worden tijdens deze muzikale middag de gasten voorzien van een lekker drankje & hapje en, waar nodig, geholpen door de professionele medewerkers van Thuiszorg Slippens. Hiermee willen deze twee partijen de Sneekweek van deze senioren extra glans geven.  

Contactgegevens

Looxmagracht
8603 AB Sneek

Bezoek de website

http://www.sneek.nl

Bezig met laden